Sedinta de spiritism in Fratia Raului | PAMFLET

Cu dosarele pe masa, dinozaurii Vasluiului o pun de o ultima alianta, o fratie a raului. Au jumulit judetul cat au putut si acum cand in Vaslui mijesc zorile unui nou inceput s-au adunat [i intr-o ultima sforsare incearca sa-i mai faca rost lui Mitica Buze Reci, de inca patru ani de domnie. Rand, pe rand, dupa ce s-au descotorisit de dosarele penale, ridica pretentii si mizand pe “cinstea” lor, ataca o reduta pe care acum patru ani au pierdut-o: PNL.

Mitica Buze Reci si-a invitat acolitii la o sedinta de spiritism sa vada cine a tradat acum patru ani, cand doctorul Tataru, fara binecuvantare, a preluat PNL, transformandu-l intr-un partid autentic de dreapta, fara imixtiuni pesedisto-comuniste. Cu lumanari aprinse, ca la un priveghi, s-au prins de maini, violatori, proxeneti, evazionisti, corupti si spagari, in asteptarea unei viziuni. Si ghici ce spirit le-a aparut? A lui Kovesi, de i-au apucat tremuratul instantaneu.

“Oi, da” de unde ai aparut, aratare! De abia am scapat de tine, am avut cosmaruri cu tine si chiar m-am scapat in pat”, a fost reactia pe care a avut-o Dan Material, cand a vazut fantoma lui Kovesi. Nici Mitica Buze Reci nu s-a putut stapani: “Bebe, am crezut ca esti la Bruxelles sa imparti dreptatea burghezilor de acolo, dar tu, de fapt ne bantui pe noi. Cum de ne-ai luat urma, iar?”. “Baieti, rupeti randurile ca ne aresteaza duduia, ptiu!, Doamne pazeste si apara!”, a spus proxenetul celor de la masa, simtind fiori reci pe sira spinarii, la aparitia fostei procuroare de la DNA.

Gasca s-a spart ca prin minune. La masa tintuit a ramas nea Titi Spaga. Se uita uluit la spiritul invocat si-i marturisea: ”Eu am acord de recunoastere si cu voia ta, mai lasa-ma o tura la Primarie si promit ca ma las de furat. Daca e nevoie, imi da Dobro o recomandare sau un certificat de buna purtare, ca acum e sponsor la USR. Apropo, i-ai vazut pe labele alea. Au fugit de-au mancat pamantul. Si stii de ce? Le este frica, mie nu! Pe mine fantomele nu ma mai sperie. De cand ma viziteaza constructorul in fiecare seara si imi face bau!, m-am obisnuit!”.
NICIUN COMENTARIU