32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Ședință pentru negocieri la PSD. Grindeanu: Nu știu dacă vom avea guvern săptămâna aceasta

Social democrații se întrunesc, luni, în Consiliul Politic Național, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu. De asemenea, el a precizat că discuțiile privind variantele de premier vor continua după ședință. În același timp, Sorin Grindeanu a declarat la Parlament că nu știe dacă un guvern va fi agreat și votat în această săptămână.

„Nu știu (dacă vom avea guvern săpămâna asta – n.red.). Nu știam că este o întâlnire (informală cu președintele Klaus Iohannis – n.red.). Trebuie să discutăm în mandate constituționale. Nu trebuie să se depășească aceste mandate”, a declarat vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Președintele PSD a spus la intrarea în sediul de partid, că discuții despre varianta de premier vor avea loc după ședința Consiliului Politic Național.

Florin Cîțu a spus ieri că în ceea ce privește propunerea de premier, sunt „câteva variante” care vor fi prezentate președintelui Klaus Iohannis în zilele următoare.

„În ceea ce privește premierul, vom merge la domnul președinte cu câteva variante și apoi le vom anunța public. Va fi întâi o discuție. (…) Astăzi, mâine va trebui rezolvată problema.

Ca principii, am agreat forma finală de text (a programului de guvernare – n.red.) Sunt și măsuri pentru antreprenori, și de partea cealaltă, dar ele trebuie să fie în text”, a afirmat președintele PNL. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/psd-se-intruneste-in-consiliul-politic-national-grindeanu-nu-stiu-daca-vom-avea-guvern-saptamana-aceasta-1736219

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here