9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Ședințe, una după alta, la CL Huși, cu „chestiuni arzătoare” pe ordinea de zi

- Advertisement -
PROGRAMARE… Consilierii hușeni au stabilit deja punctele ce vor fi dezbătute în ședința din februarie. Vor fi multe proiecte, peste 30, marea majoritate vizând actualizarea creditelor de angajament pentru acțiuni multianuale ale bugetului local.

SILITORI… Nici nu a avut loc ședința din 31 ianuarie a Consiliului Local Huși, ora 15:00, căci executivul deja a pus la cale o nouă ordine de zi, pentru următoarea întrunire, care va avea loc pe 2 februarie. Și de data aceasta vor fi multe proiecte de dezbătut, peste 30, marea majoritate vizând actualizarea creditelor de angajament, pentru acțiuni multianuale ale bugetului local, cum ar fi regenerarea cartierului Corni, prin dotarea infrastructurii educaționale și modernizarea spațiilor publice, reabilitarea Primăriei Huși, asfaltarea unor străzi din municipiul Huși, construirea Teatrului de vară din zona Recea, construirea unei Case Mortuare în cimitirul Sfântul Toma sau reabilitarea Băii Populare din oraș. De asemenea, se va lua o decizie și asupra sumei de 17.742,50 lei, reprezentând cotizația de membru al Asociației Municipiilor din România, datorată din municipiul Huși, dar și a contribuției financiare pentru Centrul Județean de Excelență, în valoare de 50.000 lei. Pe ordinea de zi este propus și proiectul privind aprobarea bugetului local pe anul 2023 și estimat pentru anii 2024 – 2026, inclusiv pentru instituțiile publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. A terminat cinematograful,dar nu se stie cum nici acum,a terminat muzeul ,sunt strazi care nu au nici acum canalizare dar ne trebuie baie populara 🤣

 2. 1. Primăria nu e reabilitata? Parca s-au schimbat de vreo 2 ori geamurile…mai trebuie inca o data ca nu se închid?
  2.la Sf.Toma este deja Casa mortuara.
  3.Teatrul de vară la Recea? Cine se duce acolo?
  Mos Craciun?
  4.regenerarea (??????) cartierului Corni??????? In ce consta …regenerarea?
  5.la Baia populară cine se duce sa faca baie, dle Primar? Aveti plângeri ca n-au oamenii unde sa faca baie, in mileniul 3???

 3. Tu sa taci,are voie sa vorbeasca numai managerul ,nu ai citit ca atunci cand vorbeste se uita lumea la el ca la teleenciclopedia?Nu il schimba pentru ca are ceva de spus dar nu se stie ce.

 4. Dar pe ordinea lor de zi de ce nu pun si schimbarea managerului?? A facut de ras ( national) un oras intreg ! Ieri intamplator in timp ce faceam ordine prin casa dimineata la antena 1 au vorbit despre aceeasi si aceeasi bataie despre calitatea protagonistilor despre ce reprezinta functia lor in societate. Pai cum managerul de spital sa deschida gura in fata vreunui angajat cand el e un betiv agresiv balacarit pe toate posturile si in toate ziarele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.