26 C
Vaslui
16-aug.-2022

Şefii poliţiei din Neamţ, implicaţi într-un scandal sexual

- Advertisement -

Acuzaţiile la adresa şefilor din poliţia Neamţ curg pe bandă rulantă. Nu doar şeful IPJ este suspectat că ar avea relaţii cu lumea interlopă. Potrivit unui raport făcut de un fost ofiţer de informaţii şi trimis Ministerului de Interne, şeful Doi ş-un sfert Neamţ şi un alt ofiţer ar fi dat informaţii secrete unei prostituate. Femeia ar fi spus, la rândul ei, cele aflate, interlopilor din Neamţ.

Potrivit raportului făcut de un fost angajat al Doi ş-un sfert, şeful său, Valentin Haisuc şi adjunctul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Neamţ, Florin Amihăiesei, ar fi participat la mai multe chefuri cu prostituate.

„Legătura dintre cei doi apărători ai legii este dată de interese comune în acordarea protecţiei unor grupări infracţionale, ambii având o situaţie materială de invidiat, fiind şi posesorii unor luxoase proprietăţi situate în zonele turistice Tarcău şi Vânători, din judeţul Neamţ, unde se mai organizează adevărate chefuri de criză cu şefii de la Bucureşti, care au liber la fetele prezentate de prostituata G.O”, se arată în raportul realizat de ofiţerul DGIPI.

Fostul ofiţer arată în raportul său şi legăturile pe care le au, în poliţie, cei doi şefi cu subordonaţii lor. Unii dintre aceştia ar fi oferit protecţie interlopilor din Neamţ.

„Haisuc Valentin, aflat la conducerea S.I.P.I Neamţ, a beneficiat în interes personal de informaţiile furnizate de structurile subordonate şi a creat în cadrul serviciului pe care îl conduce o reţea de tip mafiot care acţionează doar în avantajul său şi pentru protecţia unor persoane apropiate şefilor IPJ Neamţ”, potrivit aceluiaşi raport.

Fostul poliţist mai susţine că şefii din poliţia Neamţ au fost tot timpul protejaţi de mai marii Ministerului de Interne. Rapoartele făcute de fostul ofiţer de informaţii nu s-au finalizat însă cu vreo sancţiune pentru şefii poliţiei Neamţ, pentru că aspectele reclamate nu s-au putut proba.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.