Senator USR propune desfiinţarea Societăţii Române de Televiziune, după scandalul iscat de Revelionul TVR

Marius Bodea, senator USR, cere desfiinţarea Societăţii Române de Televiziune şi înfiinţarea unei “adevărate” televiziuni publice, el precizând că schimbarea unei conduceri cu alta nu rezolvă lucrurile.

Senatorul USR Marius Bodea a transmis, printr-un comunicat de presă, că “monstruozitatea de Revelion de la TVR este doar un ultim şi vizibil episod recent privind nenorocirile care se petrec în instituţie la adăpostul serviciului public”.

“Dacă vrem să fim cinstiţi cu noi şi cu românii, singura soluţie care mai există pentru Societatea Română de Televiziune este desfiinţarea sa, aşa cum există astăzi, prin lege, şi înfiinţarea prin altă lege a unei adevărate televiziuni publice. Revelionul Vacanţa Mare este vârful aisbergului. Curtea de Conturi a arătat în nenumărate rapoarte că din TVR s-a furat ca din codru.Toate regimurile politice de până azi s-au folosit de instituţie pentru a-şi îndestula clientela, pentru a împărţi posturi şi pentru a continua raptul orchestrat de orice guvernare de stânga/dreapta din ultimii 30 de ani. Ca să schimbăm actuala conducere cu o alta, apropiată de noua guvernare, înseamnă să cauţionăm tot ce s-a întâmplat până acum la TVR, inclusiv regimul Dragnea, în timpul căruia „serviciul public“ a devenit „serviciu bugetar“, prin desfiinţarea taxei radio-tv“, a spus senatorul USR, potrivit News.ro. … https://www.romaniatv.net/senator-usr-propune-desfiintarea-societatii-romane-de-televiziune-dupa-scandalul-iscat-de-revelionul-tvr_5157433.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ