Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: “I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!”

La aproape 10 ani de la accidentul din 16 octombrie 2011. în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a dezvăluit care a fost prima sa reacție la momentul acela. Aflat în ambulanța care îl transporta la spital, Huidu l-a rugat pe polițistul Marian Godină, cel care îl escorta, să îl împuște.

Șerban Huidu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani, după ce, în 2011, a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni nevinovați. Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit ce discuție șocantă a avut atunci cu Marian Godină, pe drumul spre spital.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm…. Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!’. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu‘, a povestit Șerban Huidu….https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/serban-huidu-dupa-accidentul-din-2011-i-am-zis-lui-marian-godina-sa-ma-impuste-2664699
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ