spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Seria „După-amiezi culturale la Vaslui” continuă la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul”

- Advertisement -
INVITAȚIE… Conferința va avea loc în “Sala de activități” a bibliotecii, în limita locurilor disponibile, dar poate fi accesată și live, în mediul online, prin platforma Zoom.

CONFERINȚĂ… Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” invită vasluienii să participe marți, 25 mai, ora 14:00, la conferința din seria “După-amiezi culturale la Vaslui”, cu tema “Tudor Vladimirescu și istoricii: vechi controverse și tendințe actuale”. Aceasta va fi susținută de conf. univ. dr. Nelu-Cristian Ploșcaru de la Facultatea de istorie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Participarea se face în limita locurilor disponibile, însă, dacă nu puteți ajunge fizic la conferință, dar totuși doriți să participați, vă puteți alătura în mediul online, deoarece conferința va putea fi accesată și pe platforma Zoom.

Marți, 25 mai 2021 la ora 14:00, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui vă invită să participați la conferința din seria “După-amiezi culturale la Vaslui”, cu tema “Tudor Vladimirescu și istoricii: vechi controverse și tendințe actuale”. Aceasta va fi susținută de conf. univ. dr. Nelu-Cristian Ploșcaru de la Facultatea de istorie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Conferința va avea loc în “Sala de activități” a bibliotecii, în limita locurilor disponibile, dar poate fi accesată și live, în mediul online, prin platforma Zoom. Coordonatele de acces pentru ședința Zoom pot fi găsite mai jos și pe site-ul bibliotecii.

https://us05web.zoom.us/j/9599355738…

Meeting ID: 959 935 5738
Passcode: X8gQXG

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.