1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Sfârșit teribil pentru un negreștean de 27 de ani, rănit din dragoste

- Advertisement -
REGRETE… În locul în care Alexandru, negreșteanul de 27 de ani, și-a găsit sfârșitul, oamenii s-au strâns și au aprins lumânări.

TRAGIC… Părăsit de iubita sa, un taximetrist de 27 de ani din orașul Negrești a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod teribil. Chiar de ziua fetei, acesta și-a dat foc și s-a aruncat de pe blocul unde, la parter, se afla magazinul în care tânăra lucra ca vânzătoare. Apropiații au povestit că Alexandru Ionuț I. avea o relație cu fata de aproximativ 5 ani dar, în ultimul timp, cei doi s-ar fi certat și relația lor era pe sfârșite. Lucrul acesta i-ar fi provocat tânărului o depresie puternică, mai ales că ar fi aflat că a fost și înșelat. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor, Alexandru Ionuț i-ar fi povestit și bunicii sale despre problemele din relația sa. Bătrâna a încercat să-l încurajeze și chiar părea că ar fi reușit dar, din păcate, nu a fost așa. Tânărul fusese să-și viziteze prietena chiar cu o zi înainte de ziua acesteia și i-a dus un cadou. Întrebat de ce nu așteaptă până a doua zi, acesta i-ar fi spus fetei că nu mai are timp pentru că el nu va mai fi. Răspunsul nu a fost înțeles așa cum ar fi trebuit de tânăra care ar fi putut evita întreaga tragedie. Acum, cazul este în atenția anchetatorilor care fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, evenimentele care au dus la moartea negreșteanului de 27 de ani.

Alexandru Ionut I.

O relație ce dura de aproximativ 5 ani dintre un tânăr taximetrist de 27 de ani din orașul Negrești și prietena lui, vânzătoare la un magazin, avea să se sfârșească, ieri, într-un mod mai puțin obișnuit. Supărat de faptul că relația dintre ei nu mai este ca la început și că tânăra a ales să se despartă de el și să-și facă o nouă relație, Alexandru Ionuț I. a ales să-și pună capăt zilelor chiar în ziua în care iubita lui împlinea anii. Pentru a-și pune planul în aplicare, tânărul a venit în fața magazinului unde fata lucra, în afara orelor de program și și-a luat o cafea de la un automat stradal. A urcat apoi pe acoperișul blocului de locuințe la parterul căruia funcționa magazinul în care iubita lui lucra, s-a autoincendiat, apoi a sărit în gol. Îngroziți, martorii au sunat la 112 după ajutor. La fața locului au sosit pompierii și l-au găsit pe tânăr arzând. După ce l-au stins, medicii nu au putut decât să constate decesul, iar ancheta a fost preluată de polițiști și procurori criminaliști. «Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat. În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă », au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

O depresie severă l-ar fi împins pe Alexandru Ionuț la un asemenea gest

Chiar dacă ancheta care va stabili circumstanțele morții tânărului negreșeatn este abia la început, oamenii susțin faptul că el era într-o depresie severă de ceva vreme, iar motivul ar fi o decepția în dragoste. Cu o zi înainte de tragedie s-ar fi întâlnit cu tânăra cu care avusese o relație de durată și i-ar fi dat un cadou pentru ziua ei, ceea ce a făcut-o pe fată să se întrebe de ce nu îi va oferi darul chiar în ziua în care va fi aniversată, iar răspunsul lui a pus-o pe gânduri. El i-ar fi spus că s-ar putea ca de ziua ei „să nu mai fie în viață”. Cel mai probabil, gândurile negre îi încolțiseră în minte și avea un plan în acest sens, cred apropiații. “Avea o relație cu această fată de mai multă vreme, dar ea nu mai voia să fie cu el. În ultima săptămână se vedea că este depresiv, prin modul în care vorbea și se comporta. Era abătut și trist. Într-o seară am băut împreună o cafea și mi-a povestit că și-a sunat iubita în urmă cu câteva nopți și i-a cerut să se întâlnească. Ea l-a refuzat, pe motiv că abia a făcut baie și că nu mai iese în stradă. Stătea împreună cu un amic în mașină și a văzut-o pe fată cu un alt tânăr, îndreptându-se spre Parpanița. A așteptat-o până s-a întos acasă și între cei doi a izbucnit o ceartă. La un moment dat, în discuțiile dintre cei doi a intervenit și tânărul cu care fata plecase. S-au luat la bătaie. Într-un final au plecat fiecare acasă, dar vă închipuiți suferința lui, întrucât chiar o iubea pe fata aceasta”, a povestit un apropiat al tânărului. Oamenii din Negrești povestesc și faptul că familia tânărului de 27 de ani a mai trecut printr-o tragedie la fel de grea, întrucât și tatăl lui s-ar fi sinucis. „Cu cîțiva ani înainte, tatăl lui s-a spânzurat, ceeea ce a însemnat o mare nenorocire în familia lor. Poate l-a marcat și asta. Apoi, el își cumpărase o casă în localitate și se întreținea de unul singur, fiind taximetrist. Păcat de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că și-a pus capăt zilelor din cauza unei femei. Ar fi trebuit să renunțe și să își caute de viața lui”, mai spun localnicii.

Nici bunica tânărului nu a reușit să-l convingă să nu-și pună planul în aplicare

Chiar în ziua în care își pusese în minte să-și încheie socotelile cu viața, tânărul negreștean a primit și vizita bunicii lui. Alexandru Ionuț i-a povestit bătrânei că el și iubita lui s-au despărțit. Femeia l-a încurajat și a povestit apoi că nepotul ei nu părea atât de afectat încât să recurgă la un gest necugetat. Dimineață a aflat, în schimb, ce tragedie a avut loc și a venit într-un suflet la blocul de pe care nepotul ei s-ar fi aruncat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.