23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

UPDATE! Sfidare maximă: și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, fix în fața sediului Poliției Vaslui! (VIDEO)

UPDATE! Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a reacționat în urma apariției în spațiul public a acestui articol, făcând următoarele precizări: „Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, iar în urma acestora a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale”.

CU REPETIȚIE… Problema parcărilor neregulamentare este una dintre cele mai stringente într-un Vaslui din ce în ce mai sufocat de mașini. Un cititor Vremea Nouă, deranjat de faptul că un cetățean și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni din fața sediului Poliției Municipiului Vaslui, a sesizat redacția ziarului nostru și ne-a pus la dispoziție fotografia de sus. Bărbatul ne-a spus că șoferul nu doar a parcat pe trecerea de pietoni, dar a blocat și mașina din față. „Această parcare a fost făcută pe strada Salcâmilor din Vaslui, în fața sediului Poliției Municipiului Vaslui. I-am atras atenția polițistului care era de serviciu, la intrare, care la rândul său și-a anunțat un alt coleg. Mi-au spus să merg să văd ce număr de înmatriculare are mașina respectivă, iar la scurt timp a venit și șoferul care a făcut parcarea. Cel mai probabil a fost anunțat de cei doi polițiști”, ne-a declarat cel care ne-a trimis poza. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de parcări neregulamentare în fața Poliției Municipale Vaslui. În luna aprilie a anului trecut, un echipaj al Poliției Rutiere Vaslui a reușit performanța de a săvârși două contravenții în același timp, după ce și-a parcat autospeciala pe trotuarul din fața Poliției Municipale, lăsând una dintre roți pe trecerea de pietoni.

Prin manevra respectivă, polițistul a blocat atât trecerea pietonilor care doreau să traverseze strada, dar și circulația celor de pe trotuar.  Momentul a fost înregistrat video, clipul a devenit viral, iar la scurt timp a venit și reacția Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care i-a sancționat pe toți cei care la momentul respectiv își parcaseră neregulamentar mașinile. Reporterii ziarului Vremea Nouă solicită un punct de vedere din partea autorităților cu privire la parcarea neregulamentară efectuată vineri dimineața, în fața Poliției Municipale Vaslui. Este șoferul respectiv angajat al IPJ Vaslui și ce măsuri au fost luate?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Zise militianul Klu! Cacatule legea este valabila si pentru tine nu numai pentru prosti. Mai intai respectati-o voi ca exemple ce ar trebui sa fiti!
    Si apropo , mai dati foliile alea de pe geamurile din fata ca lege este si pentru voi, sau nu trebuie sa va vada nevestele cand umblati cu prostituate si amante!

  2. Maricel cocosel! Asa scrii si pricesele verbale mancand litere analfabetule!?
    Militian de doi lei! Sunt atatea institutii pe strada aceeia , era normal sa fie si o trecere de pietoni!

    • Institutiile au parcare si strada e cu sens unic , eu de cate ori am trecut pe acolo nu am vazut un om sa treaca pe trecere asa ca nu mai manca cacat la umbra unui nume fals. Sunt alte strazi mult mai periculoase exemplu traian ar trebui desființa una din treceri din dreptul pietei ….

  3. Adevarul e ca in zona ai sunt si multi pietoni 😂Iar aia care sunt fic pe trecere traverseaza 😂 ,ce sa te faci cu plictisiti astia din Vaslui , la munca nu ar merge

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here