17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

SI-A FÃCUT PLANUL DE BÃTAIE

- Advertisement -

Samson: “Ne trebuie jucãtori pentru a rezista în Liga a III-a”

AMBITIOS… Husul a reusit sã revinã în Liga a III-a, dupã ce a învins la baraj campioana judetului Neamt, Biruinta Negresti (1-0). Adrian Samson, presedintele echipei spune cã se va face tot posibilul pentru ca FCM Husi sã participe în editia 2012-2013 a Ligii a III-a.

Presedintele FCM Husi, Adrian Samson e fericit cã a reusit sã readucã Husul în Liga a III-a si spune cã meritul principal e al jucãtorilor. În ceea ce priveste viitorul echipei pe cea de-a treia scenã fotbalisticã a tãrii, Samson crede cã sunt posibilitãti financiare pentru a tine echipa în Liga a III-a, dacã autoritãtile locale si oamenii de afaceri îsi doresc acest lucru. “Încã ne bucurãm de victoria obtinutã la Bacãu si nu ne-am gândit la ce va urma. E o sãptãmânã de liniste, dupã care vom avea discutii cu autoritãtile locale, cu oamenii potenti financiar din Husi pentru a veni alãturi de echipã”, a declarat Adrian Samson. Pentru a rezista în Liga a III-a, Husul are nevoie si de câteva achizitii, iar presedintele echipei a discutat deja cu diverse persoane pentru a aduce la Husi câtiva jucãtori cu care echipa sã se mentinã în Liga a III-a. “E nevoie si de jucãtori noi pentru a face o echipã cu care sã ne mentinem în Liga a III-a. Am purtat câteva discutii, însã deocamdatã nu e nimic sigur”, a adãugat presedintele FCM Husi.

Au sãrbãtorit promovarea în camion

Imediat dupã ce s-au întors de la Bacãu, jucãtorii echipei au sãrbãtorit promovarea precum marile cluburi, plimbându-se prin oras într-un camion, neavând la dispozitie un autocar decapotabil. Acestia s-au plimbat pe principalele strãzi ale orasului si au fost aclamati si aplaudati de o parte a locuitorilor întâlniti pe traseu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.