Și-a ucis cele două fetiţe gemene de frică să nu piardă custodia. Apoi şi-a pus capăt zilelor

O femeie din America şi-a ucis cele două fetiţe gemene de frică să nu piardă custodia. Apoi, femeia, care avea un ordin de restricţie împotriva tatălui fetelor, şi-a pus capăt zilelor.

Michele Boudreau Deegan, în vârstă de 55 de ani, de profesie psiholog, a fost găsită moartă alături de cele două fetiţe ale sale, Mairy Anneleise Deegan și Katie Elizabeth Deegan în Sudden Valley, statul Washington.

O prietenă de-ale femeii a sugerat faptul că probabil decizia teribilă a fost luată pentru că se temea că fostul ei partener va primi custodia fetelor.

De frică să nu piardă custodia, și-a ucis fetele gemene

Tragedia s-a petrecut în Sudden Valley, statul Washington, aseară. Potrivit unor surse din anchetă, tatăl fetelor a fost exclus ca suspect.
„Dovezile la fața locului o implică în mod clar pe Michele Boudreau Deegan ca fiind singurul suspect în cazul morții celor două fiice ale sale.” a declarat unul dintre anchetatori.

Michele Boudreau Deegan a fost descrisă de prieteni ca fiind „profund tulburată” de ultimele evenimente din viaţa ei, mai ales după despărţire şi frica de a pierde custodia celor două fetiţe.

„Este o situație cu adevărat tragică pe care o investigăm încă, încercând să obținem mai multe informații despre ceea ce ar fi putut să o fi motivat să facă ceva atât de oribil”, a precizat şeriful Bill Elfo, din judeţul Whatcom.  … https://www.bzi.ro/si-a-ucis-cele-doua-fetite-gemene-de-frica-sa-nu-piarda-custodia-apoi-si-a-pus-capat-zilelor-4060346?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ