15.5 C
Vaslui
24-mart.-2023

Si-au primit laurii (foto)

- Advertisement -

Minifotbal

CAMPIONII… Formatia Salvatorii a cedat surprinzãtor, scor 2-5, disputa cu Victoria Unistil. Însã, înfrângerea nu a reusit sã strice bucuria prilejuitã de sãrbãtorirea celui de-al doilea titlu de campioanã obtinut de Salvatorii.

“Pompierii” au fost premiati la sfârsitul meciului cu Victoria, titlul de campioanã fiind asigurat dupã partidele de sâmbãta trecutã. Pentru a doua oarã consecutiv, echipa Salvatorii obtine titlul într-o manierã destul de categoricã, dupã un nou sezon bun în care a avut totusi câteva sincope. Bucuria victoriei nu a fost umbritã de esecul în fata rivalilor de la Victoria, fotbalistii de la Salvatorii fiind mai mult cu gândul la premierea de dupã joc. A urmat ultimul meci din acest sezon pentru campioni, Salvatorii reusind sã se impunã cu 4-3, în fata celor de la Red Star. Pe lângã tricourile de campioni, atacantul celor de la Salvatorii, Tiberiu Bucur a primit si titlurile de cel mai bun jucãtor al competitiei dar si de golgeterul Ligii de minifotbal. În acest clasament, pe locurile doi si trei s-au clasat Florin Roiu (Victoria Unistil) si Ion Dohotaru (Zimbru). De asemenea, cel mai bun portar al campionatului a fost declarat Sebastian Mardare, portarul celor de la Voltaj. La finalul campionatului podiumul aratã astfel: Salvatorii, Victoria Unistil si Voltaj.

Începe barajul

În ultimele douã etape s-a decis si ultima echipã calificatã la barajul pentru rãmânerea în prima ligã. PNV a obtinut calificarea dupã victoriile cu Smaratex Boys (5-1) si Atletic (5-1) si se va lupta alãturi de Simba, Fortuna si Red Star pentru cele douã locuri care asigurã rãmânerea în Liga 1. De mentionat cã Fortuna nu s-a prezentat la ultimele douã partide si riscã sã fie exclusã din campionat, în locul acesteia urmând a merge la baraj formatia FC Puscasi.

Rezultatele ultimelor douã etape:

INTER TRAIAN – VOLTAJ 0-5

SPARTANII – SIMBA 3-1

RED STAR – ZIMBRU 2-7

SPARTANII – FORTUNA 3-0 (neprezentare)

PNV – SMARATEX BOYS 5-1

VICTORIA – SALVATORII 5-2

SALVATORII – RED STAR 4-3

SIMBA – INTER TRAIAN 4-1

PUSCASI – MARATONISTII 2-1

VOLTAJ – VICTORIA UNISTIL 1-3

ZIMBRU – PUSCASI 4-1

ATLETIC – PNV 1-5

FORTUNA – VICTORIA 0-3 (neprez.)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.