spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Sidonia Hurdubaia, în finala Concursului „Mihai Trãistariu cautã o vedetã”. Interpreta are nevoie de voturi pentru a câstiga competitia

spot_imgspot_img
- Advertisement -

VOT… Tânãra interpretã de muzicã popularã Sidonia Hurdubaia are nevoie de sustinerea vasluienilor. Aceasta a ajuns în finala Concursului „Mihai Trãistariu cautã o vedetã”, iar pentru a câstiga competitia, trebuie sã strângã cât mai multe voturi. Sidonia poate fi votatã prin SMS la numãrul 1456 cu mesajul VOT 19. Dacã va câstiga competitia, aceasta va face turul televiziunilor alãturi de Mihai Trãistariu.

Artistul o cunoaste pe interpreta din Vaslui, a întâlnit-o în cadrul mai multor concursuri, astfel cã i-a fãcut si o descriere: „Sidonia, se cunoaste experienta de scenã, se vede cã mergi la concursuri, ai atitudine, ai prezentã, ai melodii, ai repertoriu, ai tot ce îti trebuie ca sã reusesti. Poate voiam o piesã mai grea, stiu cã ti-am mai zis de-a lungul anilor cã as fi vrut de la tine o doinã, dar nu cred cã am sã smulg de la tine asa ceva. Ceea ce cânti tu e foarte bine, adicã mi-am dat seama <mã, las-o asa cum vrea>. Dacã ea vrea piese de astea mai simple, mai bãtute, mai sârbe, poate ãsta este stilul care o prinde cel mai bine. Si chiar te prinde foarte bine. Esti foarte talentatã, ai zvâc, sã zic asa… Esti fãcutã pentru scenã si cu sigurantã vei ajunge o mare vedetã. Cu concursul acesta sau fãrã, tu oricum vei ajunge o vedetã mare pentru cã ai alurã de artistã si ai prezentã scenicã. Îti tin pumnii! Succes!”, a spus Mihai Trãistariu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.