18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Simulare Evaluare naţională: Rezultatele vor fi făcute publice vineri

- Advertisement -

Rezultatele de la simularea evaluării naționale vor fi făcute publice vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației.

La simularea evaluării naționale au fost așteptați să participe aproximativ 200.000 de elevi de clasa a VIII-a din toată țara, dintre aceștia peste 12.000 fiind din București.

Probele la simularea evaluării naționale s-au desfășurat în zilele de 23 februarie — Limba și literatura română, 24 februarie — Matematică, iar elevii aparținând minorităților naționale au susținut și proba la Limba maternă în data de 25 februarie.

Potrivit metodologiei aprobate de MECȘ, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și în consiliul profesoral.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/simulare-evaluare-nationala-rezultatele-vor-fi-facute-publice-vineri_1646027.html#ixzz3TVsXjKD0
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.