spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Sindicatul Polițiștilor din România atacă iar conducerea IPJ Vaslui, pe care o acuză de un nou abuz! (FOTO)

- Advertisement -

NAVETĂ FĂRĂ PLATĂ… Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul”  vine cu un nou atac la adresa conducerii IPJ Vaslui. De data aceasta acuză vehement  faptul că unui număr de 50 de polițiști vasluieni, fără nici un fel de anunț prealabil, li s-a suspendat decontarea navetei, pe care aceștia o fac zilnic la și de la locul de muncă. Sindicatul “Diamantul” dă și un avertisment conducerii IPJ Vaslui pentru îndreptarea situației și spune că, în mod contrar, dacă nu își vor primi dreptul stabilt prin Ordin de la MAI, toți cei 50 de polițiști vor recurge la un gest extrem și anume ‘”urmează să mergem toți cei 50 de polițiști și să-i lăsăm copiii în fata IPJ Vaslui”. 

Într-o postare pe rețelele de socializare, Sindicatul Politistilor din Râmânia “Diamantul” atrage atenția că la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui continuă abuzurile împotriva polițiștlor. Este pentru a patra oară în acest an când sindicaliștii de la “Diamantul” atacă pe cei din conducerea IPJ Vaslui, de data aceasta făcând referire la un abuz privind suspedarea decontării navetei polițiștilor la și de la locul de miuncă. Redăm integral postarea apărută pe pagina de socializare a SPR “Diamantul”  M.S.:

Un nou ABUZ la IPJ VASLUI!

La IPJ Vaslui, din dorința arzatoare a contabilului cu epoleți ce conduce Compartiment Financiar, începând cu luna iulie 2021, s-a procedat la suspendarea decontării dreptului la navetă pentru un număr de aproximativ 50 de polițiști fără ca aceștia sa fie informați despre sistarea acestui drept, sau care au fost motivele sistării acestui drept.

Cu privire la informarea drepturilor financiare, unii polițiști au primit în iulie 2021, adrese prin care li se refuza decontarea unor rapoarte în februarie 2021 deși aceștia credeau ca au încasat sumele ce li se cuvenea.

Bătaia de joc la adresa POLIȚIȘTILOR din operativ a fost maximă în momentul în care au cerut lămuriri cu privire la dreptul lor financiar legal iar aceștia au fost expediați de la un lucrător la altul din cadrul Compartimentului Financiar, catalogați de unii ca fiind purtători de haine, epoleți și legitimație marca MAI, majoritatea, în frunte cu contabilul conducător, văzând hoți doar pe la TV (noi nu credem asta, dar asa vb lumea ).

Acum suntem și noi curioși să explice în termeni ce țin de contabilitate, că juridic îi explicăm noi că faptele constituie infracțiuni, modul cum a decontat el câte 3,4,5 rapoarte de decontare a navetei unui polițist care stătea la serviciu, în weekend bineînțeles, câte 28, 32 chiar și 40 de ore consecutive, după cum resultă din foile de prezență la serviciu și asta timp de circa un an jumate.

https://www.vremeanoua.ro/robocop-de-vaslui-un-politist…/

De asemenea suntem curioși dacă pe data de 14 a lunii august stăpânul de la Compartimentul Financiar, cunoscut ca și contabilul cu apucături de polițist rutierist, consideră că merităm sa fim remunerați sau urmează să mergem toți cei 50 de polițiști și să-i lăsăm copiii în fața IPJ Vaslui.

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/157343

Îi lăsăm domnului contabil asta aici să o printeze, să o citească și să și-o pună sub pernă”, este postarea apărută ieri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Care si ce abuz? Toți cei care beneficiau de acest drept de fapt si-au dorit sa ajunga pe postul unde lucreaza, dar nu au facut solicitare sa fie mutati ci au fost,, identificati” ca solutie ptr postul respectiv si astfel li se deconteaza naveta. Daca au o suferință ca au ramas fara acest drept, sa se intoarca la vechiul post din localitatea de domiciliu. Toti vor bani, muncă mai puțin!

  2. Daca ar fi terminat scoala cu note mare aveau dreptul să-și aleagă localitatea, ce noua ne deconteaza cineva naveta,sa stea la post atunci,politie de 8 ore,08-16,drepturi de super eroi,la munca si invatat ca sunt varza,copchii ăștia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.