Situație demnă de „Cascadorii râsului”, la Iași! Un bărbat, obligat să plătească pentru un card pe care nu l-a cerut! Culmea, ieșeanul nu avea niciun contract cu instituția financiară! Cum a fost posibil!

Un bărbat din Iași a avut parte de o surpriză de proporții, după ce a rămas fără bani în cont, din pricina unei excursii în care nu a mers. Ieșeanul a decis să își caute dreptatea în instanță. Marius Ionuț Udișteanu i-a chemat la bară pe reprezentanții unei instituții financiare nebancare, cerându-le judecătorilor să o oblige pe aceasta la returnarea sumei respective, numai că acțiunea a fost respinsă

O situație demnă de „Cascadorii râsului” a avut loc în Iași! Un bărbat a fost obligat să plătească pentru un card pe care nu l-a cerut! Culmea, ieșeanul nu avea niciun contract cu instituția financiară! Ieșeanul a decis să își caute dreptatea în instanță. Marius Ionuț Udișteanu i-a chemat la bară pe reprezentanții unei instituții financiare nebancare ERB Retail Service IFN SA (actual BT Direct IFN), cerându-le judecătorilor să o oblige pe aceasta la returnarea sumei respective, numai că acțiunea a fost respinsă. Acesta a contestat decizia primei instanțe, însă nu a avut noroc nici la a doua.

„Instanța respinge apelul declarat de reclamant împotriva sentinței civile din 28 februarie 2020 a Judecătoriei Iași, sentință pe care o păstrează”, au menționat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. În fapt, Marius Ionuț Udișteanu le-a cerut magistraților să oblige ERB Retail Service IFN SA să-i restituie o sumă pe care ar fi achitat-o aiurea. ….https://www.bzi.ro/situatie-demna-de-cascadorii-rasului-la-iasi-un-barbat-obligat-sa-plateasca-pentru-un-card-pe-care-nu-l-a-cerut-culmea-ieseanul-nu-avea-niciun-contract-cu-institutia-financiara-cum-a-fost-po-4172184?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ