Situaţie incredibilă în Spania. Un român a fost arestat pentru că fura lenjeria intimă a vecinelor sale!

Autorităţile locale spaniole a arestat un tânăr român, de 22 de ani, în Logroño, pentru furtul de lenjerie intimă de pe șnururile întinse de vecinele din cartier

Situaţie incredibilă în Spania. Bărbatul de orignie româna a fost surprins pe camere în timp ce lua chiloții și sutienele victimelor. Vecinii spun că aceste furturi au avut loc de mai multe ori.

Deținutul, cetățean român, rezident în Logroño și fără antecedente penale, s-a dus la șnururile pe care vecinii își întindeau rufele la uscat, după ce plecat de la locul de muncă, în zori, și a urcat de pe drumul public aproximativ doi metri pentru a sustrage diferitele articole de îmbrăcăminte.

Cartierul General al Poliției din Rioja, într-o notă, a indicat luni că una dintre victime, confruntată cu aceste evenimente „neobișnuite”, a instalat o cameră de securitate pe balconul său, ceea ce a făcut posibil să observe cum un bărbat, în zori, a urcat pe balcon, s-a dus la linia cu îmbrăcăminte și a ales diverse haine feminine, apoi a fugit de la fața locului, cu o mașină.

De altlfel, un român, lider al unei grupări de trafic de arme, a fost reţinut în Spania, după o acţiune în forţă pentru destructurarea grupării. Poliţiştii spanioli au recuperat numeroase arme de foc de la gruparea condusă de român. Nouă persoane au fost reţinute în total, în acest caz. Românul şi oamenii săi importau arme de foc din Europa de Est. …https://www.romaniatv.net/situatie-incredibila-in-spania-un-roman-a-fost-arestat-pentru-ca-fura-lenjeria-intima-a-vecinelor-sale_5664143.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ