spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Smiley a filmat scene deocheate cu o colegă de breaslă

- Advertisement -

Noul film cu Smiley într-unul dintre rolurile principale face vâlvă printre fanele lui căci artistul apare în ipostaze incendiare împreună cu Andrada Popa, ex LaLa Band și „Pariu cu viața”. Cei doi au filmat în pădure, la câteva grade minus, scene de sex pentru pelicula „Legații” în regia lui Iura Luncașu.

Pentru cei ce nu au văzut încă pelicula „Legații”, în regia lui Iura Luncașu, le spunem că au ratat momente savuroase pline de umor, adrenalină, dar și de sex. Pentru că Augustin Viziru (41 de ani) are o scenă fierbinte, iar Smiley (38 de ani) una și mai și.

Pelicula a fost filmată în anul 2020 în munți, iar Gina Pistol a fost și ea prezentă la filmări, însă nu și la cea în care Smiley a apărut în ipostaze deocheate alături de colega de peliculă. Zilele trecute ne-am întâlnit cu actrița Andrada Popa (24 de ani), ex LaLa Band și „Pariu cu viața”, care ne-a oferit detalii savuroase de la filmări…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gina-a-refuzat-sa-l-vada-de-smiley-facand-sex-cu-635033.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.