9.5 C
Vaslui
02-apr.-2023

Smiley lansează un nou hit. Ascultă „Dead Man Walking”

- Advertisement -

Smiley lansează un nou hit – „Dead Man Walking” -, un single despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit de persoana iubită, potrivit unui comunicat.

Pentru că iubirea îl inspiră mereu pe Smiley, artistul cântă şi în acestă nouă piesă despre dragostea adevărată care nu dispare în lupta cu suferinţa; se agită, se târăşte şi se face ţăndări pentru a se recompune.

„«Dead Man Walking» este un single despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit. Piesa vorbeşte despre acea perioadă care mai devreme sau mai târziu apare în viaţa fiecăruia, o perioadă în care eşti măcinat de temeri şi incertitudine: Te vrea sau nu te vrea? Te iubeşte sau nu te mai iubeşte? E exact starea aia la graniţa dintre viaţa şi moarte. Respiri, dar te simţi mort pe interior, eşti ca un zombie”, spune Smiley.

Videoclipul acestei piese urmează să fie filmat cât de curând.

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti pop din România. În 2008, a câştigat discul de aur cu primul său album solo, „În lipsa mea”. În 2009, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de producţie menită să descopere, să dezvolte talente şi să spună poveşti muzicale. Smiley a reuşit să se facă remarcat în calitate de producător şi pe scena internaţională, având colaborări cu Snoop Dogg şi Flo Rida.

„Dead Man Walking” este o producţie HaHaHa Production, prezentată în colaborare cu Cat Music.

www.mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.