8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Șoc la Casa Regală Britanică! Afecțiunea neștiută de care suferă prințul William

- Advertisement -

Prințul William a mărturisit, într-un podcast, cum s-a trezit cuprins de un „nor întunecat de angoasă” și depresie după ce a fost martor la un accident devastator, incident la care a ajutat la salvarea vieții unui băiat. El a fost surprins de ceea ce a trăit după această experiență și de modul în care chinul său l-a lăsat să se simtă de parcă „întreaga lume ar muri”.

Această criză de sănătate mintală a venit după un eveniment cu un impact emoțional puternic din viața prințului. Mai exact, după ce William a ajutat la salvarea vieții unui băiat care era cu doar câțiva ani mai mare decât fiul său, Prințul George, a început să simtă cum este învăluit de depresie.

Accidentul care și-a pus amprenta asupra psihicului acestuia, a avut loc în vremea când el lucra ca pilot de elicopter pentru serviciul de ambulanță aeriană. La acea vreme, Prințul William s-a dus la locul accidentului și, deși au trecut mulți ani de atunci, încă își amintește cu emoție prin ce a trecut și despre „părinții isterici” ai lui Bobby, băiețelul grav rănit…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/soc-la-casa-regala-britanica-afectiunea-nestiuta-2250186.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.