0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

Şofer de 74 de ani implicat într-un accident spectaculos. Cum a rămas proptită maşina scăpată de sub control

- Advertisement -

Pe Drumul Naţional 15 B, care face legătura între Moldova şi Ardeal, a avut loc un spectaculos accident, un bătrân căzând cu maşina de pe un pod

Cadrele de la Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă „Petrodava“ Neamţ au fost solicitate să întevină la un accident care s-a petrecut astăzi, 29 iulie 2022, pe Drumul Naţional 15 B, cel care face legătura dintre Moldova şi Ardeal, pe viaductul de la Poiana Largului.

Apelul pentru ajutor a fost înregistrat în Dispeceratul ISU – Ambulanţă la ora 09.15, prin apel la numărul 112 anunţându-se că un autoturism în care se aflau două persoane a fost implicat într-un accident, posibil cu urmări grave, care avusese loc în satul Pluton, comuna Pipirig.    La locul solicitării au fost alocate forţe de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ, Serviciul Voluntar din Pipirig şi cadre de la Ambulanţă Neamţ. Asta după ce o maşină în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat de pe un pod, căzând în albia unui pârâu.

Ca prin minune, ocupanţii nu au suferit nicio leziune. După ce autoturismul a părăsit şoseaua, a căzut în bot pe malul albiei şi a rămas în poziţie verticală, deoarece spatele maşinii s-a proptit în structura podului.

Citeste mai mult: adev.ro/rfs8kk

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.