1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Șofer român de TIR, amendat cu un milion de euro în Franța. „Cum să fii sigur că e vinovat?”

- Advertisement -

Un șofer român de TIR a fost condamnat, în Franța, la cinci ani de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de aproape un milion de euro, după ce a fost prins că transporta droguri.

Un șofer român de camion a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de un milion de euro către Serviciul Vamal. Totodată, el va avea interdicție de intrare pe teritoriul francez timp de 10 ani, evident după ispășirea pedepsei, informează cotidianul francez La Depeche.

Decizia a fost luată săptămâna trecută de Tribunalul Penal din Cahors pentru deținerea și transportul unor substanțe interzise, în speță cannabis. Potrivit sursei citate, românul are inițialele numelui D. C., are 38 de ani și locuiește în România. El este proprietarul unei mici firme de transport de mărfuri.

Ce s-a întâmplat

Pe 11 iunie, camionul românului a fost oprit la Gignac, la un banal control, iar angajații serviciului vamal francez au găsit asupra sa droguri. Cannabisul era pus în saci negri de transport și era ascuns printre paleții de prosoape de hârtie pe care șoferul îi transporta pentru o rețea de hypermarketuri. În total, asupra lui au fost găsite nu mai puțin de 381 de kilograme de praf de cannabis. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/sofer-roman-de-tir-amendat-cu-un-milion-de-euro-2207406.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.