Șofer român de TIR strivit între două camioane, într-o parcare din Germania

Ein Lastwagenfahrer wurde am frühen Mittwochmorgen (28.10.2020) auf dem Autobahnparkplatz Lipperts im Landkreis Hof lebensgefährlich verletzt. Laut ersten Informationen war er zwischen Zugmaschine und Sattelauflieger eines Lastwagengespanns eingeklemmt worden. Der Mann kam in ein Krankenhaus, er schwebt in Lebensgefahr.  Foto: NEWS5 / Fricke Weitere Informationen… https://www.news5.de/news/news/read/19160

Tragedie în Germania, lângă Leupoldsgrün, districtul Hof. Un șofer român de TIR, în vârstă de 47 de ani, a murit după ce a fost prins între două camioane, în parcarea Lippert de pe autostrada A9.

Nenorocirea s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 4:30, după ce șoferul român a încercat să cupleze la capul tractor remorca parcată de colegul său.Lângă camionul său era parcat un camion olandez, al cărui șofer dormea ​​în cabină.

În momentul în care remorca a fost cuplată la capul tractor, camionul românesc a început să se miște și să înainteze.

Șoferul din Olanda a fost cel care a sunat la serviciul de urgență, relatează tvo.de.

Sosiți la fața locului, medicii au fost nevoiți să aștepte ca pompierii să-l scoată pe român dintre cabine.

L-au resuscitat și l-au transportat la spitalul Naila. Din păcate, românul a murit câteva ore mai târziu, în jurul orei 8:00.

Un expert venit la fața locului la ordinele parchetului din Hof a ajutat la clarificarea cauzei accidentului. Pompierii au iluminat și parcarea, pe care angajații departamentului de întreținere a autostrăzilor o blocaseră anterior complet.

“A fost o greșeală fatală, astfel încât șoferul a fost prins între cele două semiremorci”, a declarat Horst Thiemt, șeful poliției rutiere din Hof.

Șoferul olandez de TIR a suferit un șoc și a fost audiat de poliție.

Serviciile de urgență au blocat parcarea autostrăzii. Alte detalii despre accident nu fost încă făcute publice.

Sursa: observatonews.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ