8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Şoferiţa drogată a unui SUV a provocat un accident cu opt victime şi a fugit. Era călăuză pentru migranţi

- Advertisement -

O femeie de 33 de ani aflată la volanul unei maşini de teren a provocat, marţi seara, un grav accident rutier în localitatea Periam, judeţul Timiş. În maşină erau 10 persoane: opt migranţi, şoferiţa şi o prietenă a acesteia.

Potrivit Poliţiei Timiş, accidentul a avut loc marţi 28 iunie 2022, în jurul orei 19.14 în localitatea Periam.

„Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicat un autoturism, în care se aflau 10 persoane, 8 dintre acestea fiind transportate la spital în municipiul Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Timiş. Potrivit poliţiştilor, în maşină erau transportaţi, de către două femei (călăuze), opt migranţi.

„În urma verificărilor efectuate a reieşit că 2 persoane (conducătorul auto si un pasager) au părăsit locul faptei, poliţiştii efectuând investigaţii în vederea depistării acestora. În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 00:20, poliţiştii au depistat în localitatea Variaş, cele două persoane care au părăsit locul accidentului, respectiv 2 femei, în vârstă de 24 şi 33 de ani, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai arătat IPJ.

Citeste mai mult: adev.ro/re83gf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.