spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Șoferul BMW-ului cu tracțiune suplimentară a fost identificat de polițiștii vasluieni. Iată ce riscă acesta!

- Advertisement -

IDENTIFICAȚI… Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au anunțat că s-au autosesizat cu privire la imaginile apărute în spațiul public, iar șoferul și bărbatul urcat pe mașină au fost identificați de polițiștii de la Rutieră. Conducătorul auto urmează să fie sancționat cu amendă prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni, de la 6 la 8 puncte amendă.

„Referitor la videofilmarea apărută în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier. Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. mda, boschetari de Valeni…asa e cand dati voie la toti marlanii pe drumuri publice. Punem si noi o bariera la intrarea in oras sa nu mai intre toti marlanii astia fara creier ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.