-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Solomon și Botez, bătălie în replici tăioase, online: “prea se freacă ca porcul de gard”!

- Advertisement -
RĂZBOI… Deputatul PSD Adrian Solomon i-a spus colegului său de parlament, Mihai Botez, că prea se “freacă ca porcul de gard” de el. De asemenea, acesta l-a amenințat că-l dă în judecată, iar despre viceprimărița Vintilă a spus că ar trebui să-și dea demisia de onoare.

CONTRE… Conflictul dintre deputații Solomon și Botez pare să nu se mai termine. Cei doi continuă să se războiască în mediul online pe subiectul – “cine e responsabil de curățenia orașului Bârlad?”. “Cu toate că i-am demonstrat alb pe negru cu documente că Ana Maria Vintilă, viceprimar USR, nu are atribuții în ceea ce privește salubrizarea, Solomon o întoarce în fel și chip, căutând vinovați pentru măturatul stradal, deșeuri și alte vine închipuite. Repet: vinovat este Bobeică – vicepreședinte PSD și manager CUP! Chiar circulă o vorbă prin Bârlad cum că «La CUP până și tomberonul e PSD-ist»”, scrie deputatul Mihai Botez într-o postare pe Facebook, în cadrul căreia a încercat, apoi, un atac: “când culmile tale profesionale au fost primitul de mărțisoare la școala generală, un post de viceprimar responsabil cu fanfara oferit de nea TITI și un post de muzeograf oferit de Buzatu, n-ar trebui să te umfli așa!”. De cealaltă parte, Solomon i-a spus că prea se “freacă ca porcul de gard” de el și l-a amenințat cu judecata, iar pe viceprimărița USR, Ana Maria Vintilă, cu demiterea: “Dacă faza cu mărțișoarele n-am prins-o, restul sunt niște calomnii pe care va trebui să le demonstrezi în fața instanței. Cât despre faptul că singurul viceprimar din lume care nu are treabă cu salubrizarea e la Bârlad, am înțeles că doamna trebuie să plece! Demisia ar fi onorabilă, dacă nu, vom iniția procedura în CLM. Consider că gospodarul orașului, cum este numit vicele în mentalul colectiv, ia indemnizație degeaba. Așa că, trebuie să facem economie”, a scris pe Facebook deputatul Solomon.

Circul continuă la Bârlad. Nu o spunem noi, ci deputatul USR Mihai Botez, care se războiește cu colegul său parlamentar, Adrian Solomon, pe tema problemelor de curățenie din oraș. “Solomon ia problema salubrizării în dinți și scoate USR vinovat într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Bârlad! Până acum, în materie de administrație locală, celebrul Solomon se făcuse remarcat doar prin plimbări cu caleașca, împărțit sarmale și “Magdalena, de ce minți? “ în acorduri de fanfară. Cu toate că i-am demonstrat alb pe negru cu documente că Ana Maria Vintilă, viceprimar USR, nu are atribuții în ceea ce privește salubrizarea, Solomon o întoarce în fel și chip căutând vinovați pentru măturatul stradal, deșeuri și alte vine închipuite. Repet: vinovat este Bobeică – vicepreședinte PSD și manager CUP! Chiar circulă o vorbă prin Bârlad cum că “La CUP până și tomberonul e PSD-ist”. Așa o fi? Dar profesionistul din Solomon știe mai bine, el însuși a fost viceprimar! Vă mai amintiți epoca de glorie și realizările mărețe? Nea TI-TI, nea TI-TI! În realitate, toată această schelălăială online e de fapt o operațiune de albire a lui Bobeică care este prezentat la grătarele de partid drept viitoare speranță PSD-istă la Primărie. Așa o fi? În finalul postării într-un PS (Papă Shaorma?!) Solomon e revoltat de faptul că mi-am prezentat disertația la 7 ani de la absolvirea master-ului (până acum eram catalogat “nelicențiat” și “ospătar”, acum s-a mai informat…)! Ce să fac, mă mișc mai încet, ai dreptate! Tu ți-ai terminat vila mai repede decât mi-am terminat eu disertația! Totuși, când culmile tale profesionale au fost primitul de mărțisoare la școala generală, un post de viceprimar responsabil cu fanfara oferit de nea TITI și un post de muzeograf oferit de Buzatu, n-ar trebui să te umfli așa! PS (Papă Shaorma): dacă tot ați chiulit împreună de la plenul de miercuri, scrie-i ceva și lui Popica ca să posteze și el! Că unu la unu nu faceți față!”, a scris deputatul Botez în mediul online.

Adrian Solomon: “Dacă după 18 ani nu am dreptul să-mi fi construit cinstit o casă, înseamnă că ești și prost instruit la școala, chipurile de economie!”

Adrian Solomon

Deputatul Adrian Solomon i-a răspuns în stilul său caracteristic: “Loaza specializată chipurile în economie europeană atacă sub centură(crede el!) despre câte-n lună și în stele. E greu să vorbești cu mine ca un profesionist pentru că, pe când tu erai elev la liceul Eminescu, eu eram profesor la Codreanu, iar când tu dădeai bacul la Bârlad, eu susțineam examene la DEA (diplome d’etudes approfondies) în Franța la Universitatea din Angers. Să mai spun că în timp ce tu te-ai chinuit 7 ani să scrii o Disertație, eu am urmat și cursurile Facultății de Drept la Universitatea Al.I.Cuza, pe care le-am absolvit la timp în 2020 și am luat și licența. Asta doar ca să precizăm universul discursului. Restul jignirilor sunt oglinda capacității tale ‘telectuale, evident, reduse. Să știi că pentru a fi centralist la IFN, adică un fel de recuperator de creanțe-că doar nu sunai pe cei care erau buni platnici-nu îți trebuie doctorate, îți trebuie să ai urechi și limbă. Nici ca să fii om nu-ți trebuie diplome și savanterii, dar ca să fii exponentul miliției spirituale promovate de USR împotriva tuturor doctorilor din politică, trebuie să fii mai bun ca ei! Când eu mă plimbam cu caleașca promovând Sărbătoarea toamnei, un festival al bunului gust în primul rând, tu ștergeai mesele la Petrică. O îndeletnicire onorabilă, dar cam jos în ierarhia importanței sociale a muncii. Că tu te “freci ca porcul de gard” de mine, de vreo doi ani, zugrăvind-mă în fel și chip pe pagina ta oficiala, a USR Bârlad, dar și pe zeci de conturi false deținute de tine sau de angajatul tău, e dovadă de activism civic și politic după mintea ta, iar eu ar trebui să tac în continuare că e obligația mea să te/vă suport. Ei află, bai loază intrată de două ori în parlament pe voturile altora, că nu mai tac și o să te arăt așa gol(în cap) cum ești. Dacă faza cu mărțișoarele n-am prins-o, restul sunt niște calomnii pe care va trebui să le demonstrezi în fața instanței. Cât despre faptul că singurul viceprimar din lume care nu are treabă cu salubrizarea e la Bârlad, am înțeles că doamna trebuie să plece! Demisia ar fi onorabilă, dacă nu, vom iniția procedura în CLM. Consider că gospodarul orașului, cum este numit vicele în mentalul colectiv, ia indemnizație degeaba. Așa că, trebuie să facem economie. Faptul că în capul tău totul este politic, demonstrează că ești prost crescut și nu poți respecta profesia, cariera si munca oamenilor. Pentru tine toți care dețin o funcție, au căpătat-o de pleașcă, așa ca tine. Nu, dragul meu! Munca înnobilează omul și de asemenea serviciul public. De 18 ani sunt în serviciul public și toată energia mea a fost, este și va fi în slujba concetățenilor mei. Dacă după 18 ani nu am dreptul să-mi fi construit cinstit o casă, înseamnă că ești și prost instruit la școala, chipurile de economie! Post Scriptum (așa se traduce PS-ul, loază!): De gunoiul menajer din poză nu răspunde Bobeică, dacă nu pricepi o să-ți desenez!”, i-a transmis deputatul Solomon USR-istului Botez.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

  1. Alo,mai hahalerelor,daca as sti ca aceste ,,comenturi,,sunt izvorul unei cunoasteri si bunei credinte v-as crede,insa majoritatea sunt bazate pe ura dusmanie,frustrare,prostie si perversitate!

  2. Daca a terminat facultatea de drept in 2020, chipurile la timp- adică la bătrânețe, e clar că jignește pe toți cei care chiar au făcut facultatea la zi imediat după liceu. Cum ai avut atâta ascensiune in PSD daca ai terminat in 2020 facultatea? Concluzia numai în PSD se poate…

  3. Te-ai ofensat Hadriane? Ce treaba are sula cu Prefectura? Vezi-ti de treaba ta in Camera Deputatilor si lasa Barladul in pace ca nu ai facut nimic pentu acest oras. Gunoiule istoric!

  4. Lasand eventualele patimi politice trebuie sa fii orb,analfabet sau isiot sa poti face comparatie in Solomon si baietelul cu rucsac!
    In timp ce Solomon a fost si este preocupat si lupta pentru interesele barladenilor si a celor multi si necăjiți, ca Presedinte a Comisiei de munca din Camera Deputatilor pispirelul cu rucsac(ca toti mrmbrii USRPLUSREPER!) sunt slugi ale intereselor antinationale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.