4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Specialitãti si medici noi la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui!

- Advertisement -

ÎNTÃRIRI… Deficitul de medici de pe sectiile Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui s-a mai redus în ultimele luni prin ocuparea posturilor de cãtre medici tineri care au participat la concursurile organizate de conducerea unitãtii. Numai în ultima sesiune de examene au fost angajati patru medici, pe specialitãti precum Cardiologie, Pediatrie, Radiologie si Medicinã Sportivã, ultima dintre acestea fiind înfiintatã de curând.

Suflu nou la Spitalul Judetean de Urgentã de Vaslui dupã ce conducerea unitãtii sanitare a reusit sã atragã, în ultima perioadã, mai multi medici tineri, entuziasti, care cu sigurantã vor mai alina din suferintele pacientilor. Cea mai recentã “achizitie” se numeste dr. Covalciuc Sergiu. Acesta va completa echipa de cardiologi a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care, începând de ieri, este alcãtuitã din trei medici. Pe lângã munca prestatã în spital, dr Covalciuc îsi va desfãsura activitatea si în cadrul Policlinicii Vaslui, în ziua de marti a fiecãrei sãptãmâni. Activitatea doctorului Covalciuc în Ambulatoriul de Specialitate, care va veni în ajutorul foarte multor vasluieni, va începe de la 1 august. Un alt medic tânãr care s-a alãturat deja echipei SJU Vaslui este dr. Vochin Suzana, medic specialist pediatrie. Si la Laboratorul Radiologie si Imagisticã Medicalã s-a fãcut o achizitie foarte importantã, prin aducerea doctoritei Diana Cojocariu, cadru medical cu o vastã experientã cãpãtatã la Spitalul Clinic Judetean de Urgentã “Sf. Spiridon” din Iasi.

Medicina Sportivã, o specialitate nou înfiintatã la SJU Vaslui

Începând de sãptãmâna trecutã, Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui are medic si pe Medicinã Sportivã, o specialitate cu care nu multe unitãti sanitare din tarã se pot mândri. Este vorba de dr. Petre Marius, un medic care a lãsat Bucurestiul pentru a lucra la Vaslui. “Numai în ultima sesiune de examene am avut patru medici care s-au angajat la noi. Lunea viitoare vom organiza concurs pentru postul de medic pe specialitatea planning familial. În viitorul apropiat vom mai scoate douã posturi de medic cardiolog pentru cã solicitãrile sunt foarte multe. Facilitãtile pe care le-am asigurat medicilor care fac naveta de la Iasi, dar si conditiile de muncã sunt doi factori care au contribuit la atragerea medicilor cãtre Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui” a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.