spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

Spectacol de zile mari cu Igor Cuciuc, Ion Suruceanu și Margareta Clipa, la Zilele comunei Muntenii de Jos

- Advertisement -
PREGĂTIRI… Comuna Muntenii de Jos se pregătește să îmbrace straie de sărbătoare la cea de-a doua ediție a Zilelor comunei.

SĂRBĂTOARE… Cea de-a doua ediție a Zilelor comunei Muntenii de Jos se anunță a fi un spectacol de zile mari pentru muntenari, dar și pentru toți invitații. De asemenea, manifestările culturale sunt dedicate și împlinirii a 400 de ani de atestare documentară a Munteniului. Astfel, duminică, începând cu ora 16.00, pe scena montată pe terenul de fotbal din centrul satului vor urca, pe rând, Igor Cuciuc, Ion Suruceanu sau Margareta Clipa.

Odată cu preluarea frâielor administrației publice locale de către liberalul Iulian Paul Lazăr, în comuna Muntenii de Jos a reapărut o îndrăgită manifestare culturală și anume, Zilele comunei. Ajunsă, acum la cea de-a doua ediție, manifestarea de duminică, 21 august, se vrea o sărbătoare pentru toată suflarea comunei, dar și pentru cei care vor dori să participe. În plus, ediția din acest an are o dublă însemnătate, ținând cont că s-au împlinit 400 de ani de atestare documentară a Munteniului. Pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, edilul propune celor interesați un simpozion pe teme istorice ce va începe la ora 11.00 și va avea câțiva invitați de seamă.

Iulian Lazăr

«Sunt patru veacuri de istorie în spate, iar acest lucru nu face altceva decât să ateste că suntem o comunitate cu identitate, cu oameni gospodari, sufletiști, ospitalieri și, lucrul cel mai important, uniți la nevoie», spune primarul Lazăr.  De asemenea, terenul de fotbal din centrul Munteniului va găzdui un spectacol de zile mari, dedicat tuturor, care va începe la ora 16.00. Dar, până la debutul spectacolului, în intervalul orar 13.00 – 16.00, oamenii se vor putea bucura de muzica de fanfară. Apoi, pe scenă vor urca, pe rând, Igor Cuciuc, Ion Suruceanu, Margareta Clipa, Nadia Duluman, dar și artiști locali. «Marcăm cea de-a doua ediție a Zilelor comunei Muntenii de Jos și am încercat să organizăm un spectacol care să ajungă la inima oamenilor din comuna noastră pentru că acesta este rolul nostru, al celor din administrația publică locală. Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere să ridicăm confortul de viață al oamenilor și să le rezolvăm problemele care depind de noi”, mai spune primarul Lazăr. De asemenea, edilul a mulțumit sponsorilor care i-au fost alături și cu ajutorul cărora a fost posibilă organizarea manifestărilor culturale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri