-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Spitalul Județean de Urgență angajează șoferi și muncitori necalificați: nu se solicită vechime în activitate

- Advertisement -
POSTURI… Toate cele patru posturi sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.

ANGAJĂRI… La început de an, cea mai mare unitate sanitară din județul Vaslui face angajări. Sunt scoase la concurs patru posturi: două de muncitori necalificați pentru Blocul Alimentar și două de șoferi II pentru Serviciul Administrativ. Candidații nu trebuie să aibă vechime în activitate, doar permis de conducere pentru categoriile B și C pentru cei care vor să se înscrie la concursul pentru posturile de șoferi.

Toate cele patru posturi sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. Pentru posturile de muncitori necalificați pentru Blocul Alimentar, candidații își pot depune dosarele până în data de 19 ianuarie, ora 12. Aceștia vor susține proba practică pe 31 ianuarie, iar interviul, pe 3 februarie. Pentru cele două posturi, se solicită diploma de absolvire a școlii generale, nefiind nevoie de vechime în activitate. Pentru posturile de șoferi II, termenul limită de înscriere la concurs este 18 ianuarie, urmând ca proba scrisă să fie organizată pe 30 ianuarie, iar interviul pe 2 februarie. Candidații trebuie să aibă diplomă de absolvire a învățământului mediu ori profesional de specialitate, precum și permis de conducere pentru șofer valabil pentru autovehiculele din categoriile B și C. Dosarul de concurs, atât în cazul candidaților pentru posturile de muncitori cât și pentru posturile de șoferi trebuie să mai conțină un formular de înscriere la concurs, o copie a actului de identitate, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor, certificat de cazier judicar sau, după caz, extras de pe cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, certificat de integritate comportamentală, un CV model comun european, precum și dovada plății taxei de concurs, în valoare de 50 de lei. Dosarele de concrus se depun la Serviciul RUONS din cadrul Policlinicii, de luni până joi, între orele 9:00-15:00, iar vineri între orele 9:00-12:00. Relații suplimentare cu privire la aceste concursuri se pot obține la sediul Spitalului Județean de Urgență Vaslui – Ambulatoriu Integrat, telefon: 0235.312.120, interior 138.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Sunt posturi administrative. 3300lei…3400lei brut. Sursă verificată. Sunt numere de telefon la care se poate întreba detalii despre job. Sunați oameni buni înainte de a aplica la ceva. Cereți detalii. Nu tot ce zboară se mănâncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.