Sporting Vaslui, nevoitã sã îsi gãseascã altã variantã de antrenor

Liga 3

TATONÃRI… Dupã plecarea lui Adi Racovitã, oficialii clubului Sporting Juniorul Vaslui au demarat tratative si tatonãri cu mai multi antrenori din tarã si din strãinãtate, printre care si vasluianul Romicã Dorin, fost la CSM Vaslui, în 2019. Antrenorul a recunoscut cã a purtat discutii cu presedintele Cornel Cracea, dar în cele din urmã nu va semna si un contract.

Vasluianul Romicã Dorin a negociat preluarea echipei Sporting Juniorul Vaslui, însã a refuzat oferta “galben-verzilor”: “Au fost discutii, mi-as fi dorit sã-i ajut, dar momentan nu sunt dispus.”, ne-a declarat antrenorul Romicã Dorin. În vârstã de 37 de ani, Romicã Dorin a antrenat pe CSM Vaslui în 2019, dar si-a dat demisia dupã esecul din primul tur al Cupei României. În acest sezon, Romicã Dorin a lucrat la Gaz Metan Medias 2 (Liga 3), ocupând postul de antrenor secund. În cariera sa, Romicã Dorin a mai fost presedinte-antrenor la echipa Haiducii Vaslui, formatie cu care a fost foarte aproape de cîstigarea Ligii 4, pierzând în fata echipei a doua a Vasluiului, a mai antrenat în Liga 5 din Spania, la o echipã de juniori în China, la echipa de juniori U19 a Universitãtii Craiova, la juniorii U19 de la Gaz Metan Medias si secund în Liga 2 la Dacia Unirea Brãila. În ultima etapã de campionat, Vasluiul a pierdut, în deplasare, cu CS Dante Botosani, scor 1-2, urmând ca la finele acestei sãptãmâni sã se deplaseze pe terenul ultimei clasate, CSM Pascani.
1 COMENTARIU

  1. Daca ai pretentii, aduci un antrenor cu experienta cu ceva rezultate la liga 2-3. Daca vrei sa te bati si la anul la retrogradare cu Dante tragi de Romica…

LĂSAȚI UN MESAJ