18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Sportivii de top ai Clubului Sportiv Școlar Bârlad, premiați de autoritatea locală! (FOTO)

FELICITĂRI… Primăria și Consiliul Local Municipal au premiat, pe 20 februarie, gimnastele și atleții de aur, argint și bronz ai Bârladului. Premiile în bani oferite de municipalitate au fost cuprinse între 500 și 2.000 lei și au venit însoțite de diplome și medalii. La festivitatea organizată la Palatul Comunal Bârlad, au mai participat senatorul NL, Iulian Mihail Bîca, precum și părinții sportivilor nominalizați pentru a primi recunoștința bârlădenilor!

Conform listei întocmite de conducerea Clubului Sportiv Școlar Bârlad, atleții Laurențiu Vrabie și Ștefania Cristea-Buhuș, care au obținut premiul III în cadrul Campionatului Național de Atletism pentru Juniori II, au primit câte 500 de lei.

Cu suma de 800 de lei a fost răsplătită gimnasta Amalia Balan, care a cucerit medalia de bronz la individual compus și câte una de argint la bârnă și sol la Campionatul Național de Gimnastică Artistică al Junioarelor I (Ploiești).

La același campionat au urcat pe podium și gimnastele Amalia Puflea, Andra Donose și Florina Trică, care au concurat la categoriile Junioare I, II, respectiv III. Amalia Puflea a cucerit medalia de aur la sărituri, Andra Donose a obținut câte o medalie de aur la individual compus, bârnă și sol și câte una de argint la sărituri și paralele, iar Florina Trică a obținut trei medalii de aur din cinci posibile (individual compus, paralele și sol) și o medalie de argint la sărituri. Fiecare din cele trei sportive au primit câte 1.000 de lei. Sportiva din Bârlad Daniela Trică a primit 2000 de lei pentru performanța reușită cu echipa de senioare a României în cadrul Campionatului European de Gimnastică Artistică din Mersin, Turcia, unde a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampioană continentală.

Merită de asemeni să fie menționați și antrenorii spoprtivilor premiați: profesorul Lucian Bolgar la atletism, iar gimnastele sunt pregătite de soții Ana Maria și Liviu Iordache. Reamintimn că Daniela Trică, a fst transferată din noiembrie anul trecut de la CSȘ Bârlad la CS Dinamo București. Daniela se antrenează la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Senioarelor Deva (județul Hunedoara), unde e inclusă în lotul național, de patru ani.

„Felicitări Daniela Trică, Florina Trică, Andra Donose, Amalia Puflea, Amalia Balan, ștefania Cristea-Buhuș și Laurențiu Vrabie! Efortul nostru, de a vă răsplăti rezultatele, nu se compară câtuși de puțin cu munca și abnegația voastră, dar mai ales cu sacrificiile pe care le-ați făcut și la faceți în fiecare zi, pentru a ajunge cât mai sus. Vă mulțumesc, în numele meu și al Consiliului Local Bârlad, pentru tot ceea ce faceți pentru municipiul nostru, pentru imaginea frumoasă pe care i-o creați cu fiecare rezultat excepțional pe care îl obțineți! Felicitări sincere și părinților, dar mai ales profesorilor care i-au pregătit pe acești copii de aur ai Bârladului!”, le-a transmis primarul Dumitru Boroș gimnastelor și atleților premiați.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here