8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Start la înscrieri pentru posturile de directori în scoli!

- Advertisement -

LA CONDUCERE… Pe 28 iunie încep înscrierile la noul concurs pentru ocuparea posturilor de director/director adjunct în învãtãmântul preuniversitar de stat. În judetul Vaslui sunt disponibile 39 de functii, dintre care 12 de director adjunct, iar 27 – director general. Acestea se aflã în unitãti de învãtãmânt precum Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gurã de Aur” Husi, Centrul Judetean de Excelentã Vaslui, Scoala Gimnazialã „Anastasie Panu” Husi, Scoala Gimnazialã „Mihail Sadoveanu” Husi, Scoala Gimnazialã „Anastasie Fãtu” Berezeni. „Pentru corecta informare a candidatilor, afisãm la sediul institutiei metodologia de concurs, anexele, continutul dosarului pentru concurs, calendarul si bibliografia aferentã”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui. Proba scrisã se va desfãsura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi sustinute în perioada 22-29 septembrie 2022. Pe 30 septembrie se vor afisa rezultatele finale, iar pe data de 5 octombrie vor fi emise deciziile de numire în functii.

Potrivit Metodologiei de concurs, înscrierile au loc pânã pe 17 iulie, iar dosarul se încarcã în aplicatia informaticã dedicatã si trebuie sã continã obligatoriu urmãtoarele documente: curriculum vitae Europass; cerere de înscriere completatã si semnatã de candidat; cartea de identitate; certificatul de nastere si, dacã este cazul, certificatul de cãsãtorie; hotãrârile judecãtoresti/alte documente pentru persoana care si-a schimbat numele din diferite motive, dacã este cazul; actele de studii; ultimul document de numire/transfer/repartizare ca titular în învãtãmântul preuniversitar; adeverintã, eliberatã de unitatea de învãtãmânt în care este titular, pe baza eventualelor documente depuse de candidat, din care sã reiasã si vechimea în învãtãmânt, obtinerea calificativelor «Foarte bine» în ultimii doi ani scolari; cazier judiciar din care sã reiasã cã nu are antecedente penale; certificat medical eliberat; declaratie pe propria rãspundere care sã ateste cã nu a avut statutul de „lucrãtor al Securitãtii” sau „colaborator al Securitãtii”; declaratie pe propria rãspundere cã nu se aflã în una dintre situatiile de incompatibilitate; declaratie pe propria rãspundere privind veridicitatea continutului documentelor din dosarul de înscriere la concurs.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Concursul asta(al teile);e pentru pucioșii de partid ținuți în brațe de primării din comune, dar care nu-s in stare sa promoveze un concurs, pentru că au fost învățați cu detașări ,,in interesul învățământului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.