Start vaccinare la Regimentul 52 Artilerie Mixtă din Bârlad! (FOTO)

ARMATA PE BARICADE… De pe 23 ianuarie, la Centrul de Vaccinare organizat la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă„General Alexandru Tell”, s-a dat startul campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru persoanele eligibile din etapa a II-a a campaniei de vaccinare. La sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”, militarii din garnizoana Bârlad, deservesc Call-Center-ul organizat pentru sprijinul populației în vederea programărilor pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform strategiei naționale de vaccinare, pe 23 ianuarie au fost vaccinate un număr de 18 cadre militare în retragere și rezervă cu vârsta de peste 65 de ani.

Primele persoane vaccinate au fost veteranii de război, colonel(retragere) Voiculescu Gheorghe în vârstă de 101 ani și colonel(retragere) Tănase Ion în vârstă de 99 ani. „Împreună vom reuși! Vaccinarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, ne vor ajuta să revenim la o viață normală!”, au precizat responsabilii cu vaccinarea din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă din Bârlad.

La sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”, militarii din garnizoana Bârlad, deservesc Call-Center-ul organizat pentru sprijinul populației în vederea programărilor pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ