10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Stop fotbal!

- Advertisement -

DECIZIE… Speriati de frigul de la sfârsitul sãptãmânii trecute oficialii cluburilor din Liga I au solicitat Federatiei Române de Fotbal sã intervinã si sã amâne etapa a XIX-a pentru anul viitor. Cu 14 voturi pentru si 4 împotrivã, în urma sedintei Comitetului de Urgentã s-a decis ca ultima rundã din acest an sã fie devansatã pentru începutul anului 2011.

Federatia Românã de Fotbal a decis, ieri, în urma unei sedinte a Comitetului de Urgentã, ca etapa a XIX-a sã nu se mai joace în acest an. Decizia a venit ca rãspuns la solicitarea majoritãtii cluburilor din Liga I, care au cerut ca FRF sã amâne etapa a XIX-a, ce trebuia sã se dispute la sfârsitul acestei sãptãmâni. Desi Mircea Sandu a insistat ca programul sã nu fie afectat de conditiile meteo si echipele sã facã sacrificii pentru a respecta graficul, delegatii cluburilor din Liga I nu au fost de acord. Au fost astfel 14 voturi pentru amânare si 4 împotriva amânãrii campionatului. Programarea etapei a XIX-a se va face la urmãtoarea sedintã a Comitetului, ce va avea loc pe data de 20 decembrie 2010.

‘‘A fost o prostie sã se joace aceastã etapã’’

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, s-a declarat multumit de aceastã decizie si a spus cã nici partida cu Rapid nu ar fi trebuit sã se joace. ‘‘Trebuia sã se amâne etapa a XIX-a. A fost o prostie si cã aceastã etapã s-a jucat. Pentru meciul cu Rapid s-a distrus un teren de antrenament pe care se cheltuiserã 100.000 de euro în varã. S-a jucat în conditii inumane. Pe Yero Bello a trebuit sã îl ungem cu toate alifiile posibile ca sã reziste, dar randamentul lui tot nu a fost cel maxim.’’- Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.