spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Strategia neinspirată aleasă de un şofer pentru a-i păcăli pe poliţiştii din Neamţ. Ce acuzaţie i se aduce

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Pentru a păcăli poliţiştii din Neamţ, un şofer tras pe dreapta a uzat de o neinspirată strategie. Nu i-a fost de niciun folos, are o acuzaţie penală, oamenii legii constatând că cel în culpă mai avea şi alte abateri.

Pe 7 mai 2023, în jurul orei 02.00, cadrele de la Serviciul Ruter au oprit un autoturism, care circula pe DJ 157G, la Oglinzi. În urma verificărilor, a rezultat că maşina a fost condusă de un tânăr de 19 ani, care, după ce a fost tras pe dreapta, a trecut pe scaunul pasagerului din faţă.

„Poliţiştii au constatat că autoturismul nu deţine poliţă de asigurare obligatorie, conducătorul auto fiind sancţionat contravenţional şi fiindu-i reţinute plăcuţele cu numere de înmatriculare. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis“, a comunicat Poliţia Neamţ.

Pe data de 6 mai, în intervalul orar 19.00 – 21.00, oamenii legii au acţionat pe Drumul Naţional 15, în localitatea Tarcău şi în oraşul Bicaz, iar a doua zi, între 16.00 şi 18.00, pe Drumul Judeţean 156A, în oraşul Roznov şi Borleşti, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/strategia-neinspirata-aleasa-de-un-sofer-pentru-2265057.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.