Strãzi asfaltate în totalitate

FINAL DE LUCRARE… În scurt timp, lucrãrile de asfaltare la alte trei strãzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi” (care cuprinde 9 strãzi, în lungime de peste 5 kilometri) vor fi redate în totalitate traficului rutier si pietonal.

Este vorba despre strãzile Cerbului (1.667 m), Opanez (423 m) si Grivitei (185 m), unde s-au turnat deja straturile de bazã si de uzurã, pe infrastructurã de balast. Actualmente sunt aproape finalizate lucrãrile de amenajare a trotuarelor, desfãsurate în paralel cu reamenajarea spatiilor verzi.

„Au fost deja finalizate operatiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor, pe segmente importante. Încã de luna trecutã, constructorul a finalizat pe strada Cerbului zone ample de trotuare, ceea ce ne-a permis ca în paralel sã desfãsurãm si noi activitãti de amenajare a spatiilor verzi. Mai sunt doar câteva portiuni, spre nord, înspre cimitir, unde încã se mai lucreazã la trotuare, dar lucrãrile sunt aproape de finalizare. Din primãvarã, putem considera încheiat acest contract. La fel cum s-a întâmplat pe strãzile Gheorghe Emandi, Aurel Vlaicu spre sud, Opanez sau Grivitei, care nu au fost asfaltate niciodatã iar acum sunt modernizate în totalitate, avem în atentie si alte strãzi cu probleme similare”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim cã lucrãrile de asflatare din acest pachet, care cuprinde strãzile Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe, Ion Codrescu, Grivitei si Opanez, fac parte dintr-un prim proiect amplu, initiat de primarul Dumitru Boros, care prevede asfaltarea, în total, a peste 15 kilometri de strãzi din tot municipiul.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ