25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Surpriza unei vedete ucrainene care s-a mutat în România. „Mi s-a zis că românii sunt lacomi şi vicleni”

Yulia Chernitskaya, o antrenoare de fitness din Odesa, foarte cunoscută în ţara ei natală, are parte de surprize plăcute în România. Ea a mărturisit că românii nu aveau o imagine deloc bună în Ucraina, dar spune că între timp a scăpat de orice prejudecăţi.

Yulia Chernitskaia, mamă a patru copii, era considerată o vedetă în Ucraina, însă invazia rusă i-a schimbat total viaţa. Speriată de război, tânăra s-a refugiat în România şi a devenit cunoscută şi aici, după ce postările sale pe Facebook, inclusiv cea în care povestea cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran, au devenit virale.

Deşi îi este foarte greu, Yulia s-a acomodat cu noua sa viaţă şi a mărturisit că după o lună petrecută în România a ajuns să pună la îndoială ceea ce ştia iniţial despre români.

„Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care înceracă mereu să obţină un profit din orice şi că sunt lacomi. Totuşi, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăţi”, a spus Yulia Chernitskaya, potrivit Fanatik.

Cu această ocazie, tânăra a demontat o parte din informaţiile apărute despre ea în presa din România şi a subliniat că va rămâne aici până la finalul războiului. „Am văzut ce a scris presa, că mă aflu în România, doar în tranzit. Este o minciună flagrantă”, a mai spus ea.

Citeste mai mult: adev.ro/r9yjim

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here