31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Sute de amenzi aplicate de polițiștii vasluieni în mini-vacanța de Rusalii

ACȚIUNI… În minivacanța de Rusalii, polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 150.000 de lei, au reținut 30 permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

ÎN STRADĂ… Polițiștii vasluieni au fost prezenți la datorie în weekendul de Rusalii. În intervalul 10-12 iunie, aceștia au desfășurat sute de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 450 de sancțiuni contravenționale.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră, care au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau care conduc autoturismul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. “În această minivacanță, în urma acțiunilor și controalelor efectuate, polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 150.000 de lei, au reținut 30 permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost înregistrate 90 de infracțiuni, dintre care 6 la regimul circulației rutiere. Prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență, în această perioadă au fost înregistrate peste 400 de solicitări, la care polițiștii au intervenit cu operativitate. De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vaslui au desfășurat activități informativ-preventive pe linia consumului de droguri și substanțe interzise, activități la care au participat zeci de tineri și de adulți”, a declarat Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ce altceva au de facut? In loc sa repare strazile, te amendeaza ca nu ai semnalizat ocolirea unei gropi. In loc sa faca autostrazi, te amendeaza ca depasesti viteza, ca sa poti sa ajungi unde vrei in timpul vietii tale. In loc sa stimuleze HO-RE-CA prin a-ti permite sa bei un pahar de vin sau o bere in timpul mesei la restaurant, ca peste tot in Europa, iti iau permisul pentru o alcolemie de 0,06 la mie (a fost un caz acum vreo saptamana).
    Astia-s parlamentarii si guvernantii Romaniei. Voi i-ati ales. Bucurati-va de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here