Sute de angajați la stat vor fi concediați! Ce zone sunt afectate

Mai mulți angajați la stat vor fi concediați. După alegeri, mai multe primării și consilii județene anunță restructurări. Această măsură va fi adoptată, conform autorităților, pentru a fi economisite sume importante la buget. Oamenii sunt nemulțumiți de aceste mișcări și deja se gândesc să acționeze în instanță.

Ce angajați la stat vor fi concediațiMai mulți angajați la stat vor rămâne fără locuri de muncă în plină criză sanitară, marcată și de probleme de ordin financiar pentru mulți români. Astfel, sute de români nu vor mai merge la muncă după alegerile parlamentare de la 6 decembrie.

În Prahova, de exemplu, peste 300 de angajați ai Consiliului Județean vor fi concediați. Noii oameni veniți la conducere susțin că aceasta este o metodă de a economisi bani pentru buget, având în vedere că mulți oameni ar fi angajați doar cu numele, fără a face ceva cu adevărat util. Astfel, la Consiliul Județean Prahova, opt pompieri cu salarii cuprinse între 5 şi 6.000 de lei vor rămâne fără loc de muncă și la fel se va întâmpla şi cu paznicii. Mai mult, direcţia de protecţie a plantelor şi drumurilor judeţene va fi desfiinţată. … https://www.bzi.ro/sute-de-angajati-la-stat-vor-fi-concediati-ce-zone-sunt-afectate-4074913?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ