2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

UPDATE: Sute de bârlădeni prezenți la sfințirea Bisericii Petru și Pavel din Bârlad! Unui copil i s-a făcut rău în timpul slujbei (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

SFINȚIRE… Astăzi, în fața bisericii Sfinții Petru și Pavel, situată între blocuri, în partea de Sud a Bârladului, s-au strâns sute de credincioși care participă la slujbă și așteaptă ca la finalul ei să poată trece prin fața Altarului. Trei înalte fețe bisericești oficiază la Bârlad slujba de sfințire a Bisericii cu hramurile Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sf. Grigorie Palama. Începând cu ora 9.00, au sosit la slujba de sfințire Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, și Preasfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor. Slujba este în desfășurare.

În timpul ei, unui copil i s-a făcut rău, fiind solicitată Ambulața, iar din cauza aglomerației, copilul a fost luat pe umeri de un jandarm și dus la ambulanță.

UPDATE: „În data de 13 noiembrie, în jurul orei 11,20, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgențe un copil de 13 ani, adus de echipajul SAJ din loc public, cu o stare lipotimică în antecedente. Copilul este conștient, stabil hemo-dinamic. După anamneza și investițiile paraclinice se va decide conduita terapeutica, posibil transferul la Spitalul de copii Sf Maria Iași”, a precizat managerul spitalului bârlădean, Cirpian Cosmin Feraru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.