10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

TABEL | Iată lista completă a localităților din județul Vaslui unde distribuirea apei va fi restricționată

- Advertisement -

TABEL… Din cauza consumului crescut de apă în această perioadă caniculară, mai multe primării din județul Vaslui au restricționat furnizarea apei, conform datelor furnizate de Prefectura Vaslui. Dacă în comuna Pușcași apa se furnizează doar pe timpul zilei, între orele 9:00-21:00, cei din satul Rebricea primesc apă doar două ore și jumătate pe zi, între orele 7:00-8:00 și 20:00-21:30. În ultimele zile se înregistrează frecvent probleme din cauza consumului crescut de apă, mai ales în zonele rurale unde consumul este uriaș. Mulți consumatori folosesc apa nu doar pentru uz casnic, așa cum ar fi firesc, ci și pentru a-și uda grădinile. Autoritățile locale și județene recomandă populației să consume responsabil apa, pentru ca numărul localităților unde distribuirea a fost restricționată să nu crească și mai mult în perioada următoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Dacă este criză de apă, de ce se udă toată noaptea de la spital până la gară gazonul și boschetii ? Așa e directiva de la primar ,mi-a spus un lucrător aqua vas….

 2. Ba dupa 32 de ani ka cati bani a ti. Trebuia sa existe sisteme de recuoerare a apei uzate in apa potabila.
  Dar daca tradarile sunt in prim plan normal ca evolutia nu va exista.
  Voi care va aratati moderni cu limuzine si case luxiase si radeti de oameni cu mulra demnitate.
  Mai si luati in ras prin sedinte spunand ca trebuie sa ai un scop, serios?
  Dar la voi care i scopul?
  0e la județ va intreb?
  Cu executiile si tradarile de tara stim dar ceva nobil si de rangul functiilir detinute va intreb, ca stati in functii de niste zeci de ani, nu i asa?

  • Cinste autoritatilor locale care in 2022 organizeaza zilele comunei intr-o comuna lipsita de cele mai elementare utilitati! Cinste si celor care voteaza!

 3. Aquavas sa restricționeze consumul de apa la șmecherii care uda grădinile și solariile și plătesc sume exorbitante, cau au situația clara a consumului, nu sa oprească apa ! Șmecherii care consuma zeci de metri cubi să fie taxați suplimentar sau să fie debranșați! Ce vina are un amarat care are doar un robinet de unde bea apa sau sa la o pasare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.