UPDATE: Tânăr din comuna Banca, decedat într-un incendiu care i-a mistuit casa (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Victima incendiului se numește Bogdan Balaies, avea 36 de ani, și potrivit mărturiile vecinilor locuia singur, nefiind căsătorit. Aceștia au declarat că zilele trecute, Bogdan făcuse țuică la un vecin, iar azi, în locuința lui s-a auzit o explozie puternică. Un perete ar fi căzut peste bărbat, iar acesta nu a mai putut ieși din casă. Explozia este una dintre ipotezele neoficiale ale producerii acestei tragedii.

SFÂRȘIT TRAGIC… Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea 1 Decembrie, comuna Banca a fost găsit carbonizat, în această după-amiază, într-o locuință care a fost fost distrusă de foc.

Potrivit reprezentanților ISU Vaslui, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură. “Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea 1 Decembrie, comuna Banca. La intervenție a participat și SVSU Banca. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul era în faza de regres (incendiul a fost observat foarte târziu de către localnici), astfel că ultimele focare au fost imediat lichidate de către pompierii militari.

Din nefericire, printre ruinele casei a fost găsit trupul carbonizat al unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ