Tânără cu probleme psihice, bătută de mamă în cap! Femeia își maltrata frecvent copiii la băutură!

O MAMĂ… Femeie fără suflet, Ionela N. din comuna Tutova și-a bătut fiica bolnavă în cap, până la sânge și își teroriza copiii minori din cauza băuturii! Acum a rămas singură!

COPILĂRIE CU BĂTĂI…  Un caz revoltător s-a produs în comuna  Tutova, unde o  femeie, de 46 de ani, cu patru copii de 19, 17, 14 și 13 ani, a rămas fără aceștia după ce și-a bătut fata (cea de 19 ani) care are un handicap psihic, până a băgat-o în spital. Femeia, beată fiind, i-a spart  tinerei capul, a umplut-o de sânge și a chemat ambulanța de frică. Totul  s-a petrecut pe 11 ianuarie, iar Ambulanța venită la fața locului a luat fata rănită și dus-o la spitalul din Vaslui, unde este internată și acum, pentru evaluare psihiatrică și tratament.  Așa de tare îșI iubește femeia fata, că nici nu a trecut pe la spitalul din Vaslui să vadă în ce stare de sănătate îi este copilul, nici măcar după ce s-a trezit din aburii alcoolului!  Femeia de 46 de ani, care și-a bătut bestial fiica de 19 ani, s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, iar Direcția de Protecție a Copilului Vaslui a fost sesizată de polițiști, precum și de asistența socială din Primăria Tutova.

“Noi aveam în monitorizare cazul acestei femei, deoarece în luna decembrie și-a bătut băiatul de 14 ani, care a reclamat acest lucru la DGASPC Vaslui. Femeia are accese de furie la băutură, iar copiii sunt de regulă cei afectați. Acum, când a luat-o pe fata de 19 ani cu Ambulanța, i-au luat și pe ceilalți trei copii ai femeii, la DGASPC Vaslui: o fată de 17 ani și doi băieți de 13 și 14 ani. Tânăra de 19 ani este la Spitalul Județean Vaslui, internată pentru tratament și evaluare psihiatrică iar ceilalți trei copii sunt instituționalizați la Vaslui, într-un centru pentru copii. Mama nu s-a prezentat la spital pentru a vedea ce este cu fiica sa, spitalul anunțând  Primăria printr-o adresă acest lucru”, a precizat asistentul social al Primăriei Tutova,  Dragoș Manea.

Dosar penal, copiii la stat… cam scumpă băutura pentru o mamă!

“La data de 11 ianuarie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Bârlad a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 46 de ani,  cu privire la faptul că a lovit-o în zona capului pe fiica sa, de 19 ani, iar aceasta sângerează.  La fața locului, în temeiul sesizării, s-a deplasat un echipaj de poliție pentru stabilirea situației de fapt și o ambulanță din cadrul S.A.J. Vaslui care a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.  Cei 3 copii minori ai familiei (cu vârste cuprinse intre 13 și 17 ani) au fost prezentați, în vederea internării și se află într-un centru de specialitate al D.G.A.S.P.C. Vaslui, situația acestora fiind în evaluare. Victima de 19 ani este o persoană cu dizabilități, mama sa fiindu-i și asistent personal. În acest moment, se află în continuare internată. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.”, a precizat pentru Vremea NOUĂ, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ