29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

Tânăra din Vaslui, pentru care românii au donat 200.000 euro, a învins cancerul: „remisie completă. Să nu vă pierdeți niciodată speranța şi credinţa”

- Advertisement -

ÎNSĂNĂTOȘIRE… Roxana Dirică, vasluianca care a impresionat o țară întreagă cu povestea sa, s-a întors acasă cu vești bune: boala a intrat în remisie completă. Anunțul a fost făcut de Asociația „Licuricii fericiti”, care s-a implicat foarte mult în strângerea celor 200.000 de euro, bani necesari tratamentului: „am primit o veste extraordinară pe care o împărtășim cu voi, dragi prieteni și donatori de zâmbete și visuri împlinite! Roxana Dirică s-a întors acasă sănătoasă, învingând o boală nimicitoare și agresivă! Ați ajutat la salvarea încă unei vieți, oameni frumoși!”.

Roxana s-a luptat cu o formă rară de cancer de sânge și a urmat un tratament inovativ în Israel: terapia celulară CAR-T. ,,Două cuvinte pe care nu credeam că le voi auzi prea curând: REMISIE COMPLETĂ! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea şi răbdarea să pot trece prin tot caruselul ăsta emoțional într-o perioadă de 1 an şi 3 luni de boală, după repetate rezultate negative, şi mulțumesc vouă că ați facut posibilă plecarea mea in Israel, unde am reuşit să fac tratamentul salvator şi în final să obțin vindecarea mult aşteptată. Mesajul meu pentru toți cei ce trec prin situații asemănătoare este să nu vă pierdeți niciodată speranța şi credinţa, chiar și atunci când totul pare că se năruie in jurul vostru! 5 August 2022 – cea mai fericită zi din viața mea”.

Roxana Dirică este medic rezident în Cluj

Roxana Dirică a terminat Liceul „Mihail Kogălniceanu”, promotia 2012, iar apoi Universitatea de Medicină si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi. În 2018, si-a început activitatea ca medic rezident în Chirurgie Dento-Alveolară în cadrul Spitalului Clinic de Urgentă Cluj-Napoca. Urma să se căsătorească cu Alexandru, medic stomatolog de profesie, însă diagnosticul dur, primit anul trecut, le-a schimbat total planurile. Sute de oameni s-au mobilizat si au făcut donatii, iar Roxana a făcut o promisiune: dacă povestea sa va avea un final fericit, va întoarce înzecit binele primit. Iată mesajul acesteia: „îmi dau seama că în astfel de situatii cuvintele nu transmit suficient toată recunostinta, bucuria si împlinirea sufletească pe care o resimt. Este incredibil să vezi cum atâtia oameni empatizează cu povestea ta de viată, se mobilizează în acest sens într-un timp atât de scurt si ajută fiecare cu ce poate el mai bine. Exact acum îmi vine în minte ceea ce ne-a învătat Iisus Hristos: „Iubeste-ti aproapele ca pe tine însuti”, iar în contextul de fată, această sintagmă capătă un adevărat sens al vietii. Eu, una, cel putin, asa mă simt: iubită si plină de recunostintă pentru tot ce-ati făcut pentru mine si continuati să o faceti! Vă multumesc din suflet, iar dacă povestea mea va avea un final fericit, voi avea grijă să întorc înzecit acest bine în Univers!”, spunea Roxana, la începutul anului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.