3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Tânãrul care si-a violat iubita, împreunã cu un prieten, rãmâne în arest

DUPÃ GRATII…Cei doi prieteni din Muntenesti, comuna Stefan cel Mare, trimisi în arest preventiv sub acuzatia de viol si complicitate la viol, rãmân în arest. Magistratii au respins contestatiile formulate de cãtre Costicã Irimia si Stefan Alistar privind înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cei doi au ajuns în spatele gratiilor dupã ce unul dintre cei doi, Stefan Alistra, de 21 de ani, si-a luat prietena si au mers împreunã la casa celuilalt inculpat, sub pretextul cã vor merge apoi, toti trei, la discotecã. Acolo fata a fost violatã de amicul tânãrului si amenintatã cu moartea atunci când a vrut sã tipe dupã ajutor.

Arestul preventiv nu prea îi prieste unuia dintre cei doi tineri din Muntenesti, comuna Stefan cel Mare, trimis dupã gratii, împreunã cu un amic, sub acuzatia de viol si complicitate la viol. Astfel, Coticã Irimia, de 33 de ani, acuzat de viol, a contestat decizia instantei de prelungire a mandatului de arestare preventivã. Magistratii Tribunalului Vaslui i-au respins, ca nefondatã, contestatia si l-au trimis pe violator înapoi, în spatele gratiilor. Reamintim faptul cã doi tineri din comuna Stefan cel Mare au fost ridicati de politisti si retinuti pentru 24 de ore, dupã ce au fost acuzati de viol si complicitate la viol. Stefan Alistar, de 21 de ani, si-a luat prietena, o tânãrã de 22 de ani din localitatea Tanacu, si i-a propus sã meargã împreunã la discotecã în localitatea Muntenesti. Pe drum, cei doi au fãcut o vizitã la Costicã Irimia, de 33 de ani. Ajunsi la locuinta acestuia, pentru fatã a început cosmarul. Irimia a obligat-o sã întretinã raporturi sexuale cu acesta si, în momentul în care tânãra a început sã tipe dupã ajutor si sã plângã sã fie lãsatã în pace, a intervenit iubitul acesteia. Stefan Alistar a amenintat-o cu bãtaia si cu moartea dacã nu tace din gurã si nu acceptã sã întretinã raporturi sexuale cu prietenul lui. Scãpatã din mâinile iubitului si a violatorului, aceasta a mers la politie si a fãcut plângere împotriva celor doi. În acelasi timp, fata a fost supusã unui examen medico-legal care sã confirme cele povestite oamenilor legii, iar cei doi iubãreti au fost ridicati de politisti si dusi la audieri.

Douã cazuri de viol, într-o singurã lunã, la Stefan cel Mare

Pe lângã acest caz, un altul, care a rãmas cu autor necunoscut deocamdatã, a tulburat linistea comunei Stefan cel Mare, în aceeasi perioadã. La începutul lunii noiembrie, o noapte s-a transformat într-un adevãrat cosmar pentru o femeie de 62 de ani, din localitatea Bârzesti. La adãpostul întunericului, un bãrbat, rãmas deocamdatã neidentificat, a intrat peste Viorica Anton în casã, a lovit-o puternic în zona fetei si a obligat-o sã întretinã raporturi sexuale. Dupã ce si-a satisfãcut poftele animalice, agresorul s-a fãcut nevãzut, lãsându-si victima în stare de inconstientã. Femeia a reusit sã-si revinã si, plinã de sânge pe fatã, a iesit din casã si a mers la vecini sã cearã ajutor. Vãzând-o în ce hal aratã, acestia au dat alarma si, în scurt timp, în Bârzesti si-au fãcut aparitia politistii de la investigatii criminale, dar si o ambulantã care a preluat victima si a transportat-o la spital. Viorica Anton a fost preluatã de cãtre medici si, dupã ce a trecut prin Unitatea de Primiri Urgente, a fost internatã în sectia O.R.L. a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui. Diagnosticul femeii agresate a scos la ivealã ferocitatea cu care atacatorul si-a lovit victima. Conform specialistilor, aceasta a suferit un traumatism cranio-facial, multiple fracturi în zona maxilarului, piramidã nazalã cominutivã (osul nasului a fost rupt si i-a intrat în craniu – n.r.), sânge în sinusuri. Mai mult, femeia a fost muscatã de o ureche atât de tare, încât o bucatã din pavilion lipseste. În acest caz, cercetãrile continuã pentru a fi prinsã persoana care s-a dedat la asemenea fapte.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here