Tatiana Gavril, mama a zeci de copii abandonați, a murit în incendiul de la Piatra Neamț

Sâmbătă, 14 noiembrie, la secția ATI a spitalului din Piatra Neamț, s-au stins din viață zece pacienți infectați cu SARS-CoV-2, imediat după ce salonul în care se aflau a luat foc. Din păcate, printre aceste victime, se află și Tatiana Gavril, în vârstă de 67 de ani. Aceasta era denumită Mama Tatiana, fiindcă pe lângă cei șase copii pe care îi avea, a îngrijit timp de 25 de ani, zeci de copii abandonați.

Povestea Tatianei începe acum 25 de ani, când împreună cu soțul ei, denumit Tata Mihai, a realizat orfelinatul Casa Ray, loc unde a făcut mari zeci de copii abandonați. Deși are șase copii biologici, Mama Tatiana a ales să crească și copiii nimănui, pentru a trăi în sânul unei familii și pentru a se simți că sunt protejați și iubiți.

Tatiana Gavril, mama copiilor abandonați, victimă a incendiului

Cum soarta este nedreaptă, femeia în vârstă de 67 de ani s-a stins din viață, după ce flăcările incendiului din cadrul spitalului de la Piatra Neamț au acaparat secția ATI. Acolo se aflau 3 femei și 7 bărbați, oameni infectați cu noul coronavirus, care au pierdut lupta cu viața.Tatiana Gavril s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la scurt timp după ce a umplut cămara cu provizii pentru iarnă, alături de copiii ei. Pe lângă femeie, s-au infectat atât soțul ei, cât și doi nepoți, trei voluntari și șapte copii din orfelinat. … https://www.bzi.ro/tatiana-gavril-mama-a-zeci-de-copii-abandonati-a-murit-in-incendiul-de-la-piatra-neamt-4069420?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ