Tăticul interlopilor din Iași, pedepsit exemplar pentru perversiuni de neimaginat! A fost ridicat de mascați după ce a sechestrat și violat o elevă! „Regele pușcăriilor” a agățat victima într-un club de fițe!

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a fost condamnat, după ce a fost acuzat de viol, lipsire de libertate și distrugere. Eugen Jan Buliga a primit o pedeapsă de 18 ani și 10 luni de temniță din partea magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. În plus, cel supranumit „Regele pușcăriilor” a fost obligat să îi plătească victimei, o elevă, daune morale în valoare totală de 100.000 de lei. Buliga a ajuns din nou în vizorul anchetatorilor în urmă cu peste 2 ani, după ce a agățat o minoră dintr-un club de fițe din Iași
Individul supranumit „Regele pușcăriilor” a fost pedepsit exemplar de judecătorii ieșeni în urma unor perversiuni de neimaginat! Tăticul interlopilor din Iași a fost săltat de mascați după ce ar fi sechestrat și violat o elevă! Individul ar fi agățat minora într-un club de fițe din oraș! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent pedepsirea lui Eugen Jan Buliga.

„Instanța l-a condamnat pe inculpat la pedeapsa rezultantă de 18 ani și 10 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal (două infracțiuni), viol (două infracțiuni) și distrugere”, a declarat ieri magistratul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași.

Conform Cristinei Vîlcu, individul a fost obligat și la plata unei sume de 100.000 de lei către victima sa, drept daune morale. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către tăticul interlopilor din Iași. Dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Iași.
Eugen Jan Buliga, acuzat că a siluit o elevă din Iași
Eugen Jan Buliga este un personaj cunoscut în lumea interlopă ieșeană. Deloc străin de problemele cu legea, ieșeanul a stat închis vreme de câțiva ani buni. În 2008, Eugen Jan Buliga a fost condamnat la 13 ani de temniță, iar, spre finele lui 2018, a fost liberat condiționat. Vrând, probabil, să se bucure de libertate, Buliga a început să meargă prin cluburi. Într-o noapte, pe la finalul lunii octombrie 2018, individul avea să cunoască o adolescentă de 17 ani într-un club din centrul Iașului. Prin „metode” numai de el știute, ieșeanul a luat-o pe fată din club și a dus-o într-o casă din Miroslava. …https://www.bzi.ro/taticul-interlopilor-din-iasi-pedepsit-exemplar-pentru-perversiuni-de-neimaginat-a-fost-ridicat-de-mascati-dupa-ce-a-sechestrat-si-violat-o-eleva-regele-puscariilor-a-agatat-victima-intr-un-clu-4204418?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ