Test de paternitate, extrem de costisitor pentru preoteasã: fiecare neprezentare, 700 de lei!

CONTROVERSE… Caz fãrã precedent la Judecãtoria Husi! O preoteasã a fost ieri amendatã pentru a treia oarã de cãtre instantã, pe motiv cã refuzã constant sã se prezinte la IML, unde trebuie sã facã testul de paternitate, cerut de sotul preot. Preotul, Sãlaru Stefan Dan, bãnuind cã nu este el tatãl micutului, a lãsat deoparte toatã rusinea si si-a dat în judecatã preoteasa. Chiar dacã, initial, femeia, juristã de profesie si secretarã de comunã, a declarat public cã este complet nevinovatã, iar suspiciunile preotului ar proveni doar din “bârfe” ale unor rãuvoitori, faptul cã deja de patru ori a refuzat sã vinã la IML, a stârnit si mai multe comentarii si zâmbete. Instanta a amendat-o deja de trei ori, cu o sumã totalã de 2.100 de lei, pentru refuzul de a face testul de paternitate. Pe 3 iunie este chematã la IML a cincea oarã!

Conform declaratiilor publice fãcute de preoteasa Mihaela Sãlaru, toatã povestea unei posibile infidelitãti ar fi fost inventia unor colegi de serviciu din Primãria în care lucreazã. Acestia, cu intrigi si vorbe neadevãrate, l-ar fi montat pe preot împotriva ei. Preotul însã a avut bãnuieli mai mari decât cele intuite de preoteasã, astfel cã, lãsând la o parte rusinea de a ajunge la Judecãtorie cu un asemenea caz, si-a dat sotia în judecatã. În instantã, fata bisericeascã i-a cerut femeii sã dovedeascã dacã bãietelul nãscut în casa lui, în interiorul cãsãtoriei, este sânge din sângele sãu. Multi au fost cei care i-au dat dreptate preotesei, gândind cã nu s-ar putea ca o doamnã, sotie de preot, sã calce strâmb, în asa manierã, încât sã aducã pe lume un copil conceput cu altcineva. Mai mult decât atât, însãsi preoteasa a respins vehement acuzatiile de infidelitate, iesind public si certându-i pe cei care au îndrãznit sã fie bãnuitori la adresa ei. Ei bine, preotul nu a fost sensibilizat de demersul public al femeii, astfel cã a lãsat procesul sã curgã. Si….surprizã!

Preoteasa, chematã a cincea oarã sã facã testul de paternitate!

Când instanta a decis cã este obligatorie efectuarea testului ADN, la Institutul de Medicinã Legalã, preoteasa a pãrut cã dã înapoi. Cel putin, pânã acum, de patru ori a refuzat sã se prezinte cu copilul la Medicina Legalã, în vederea efectuãrii expertizei. Instanta a sanctionat refuzul repetat si nejustificat al preotesei, astfel cã deja de 3 ori la rând, i-a aplicat câte o amendã judiciarã de câte 700 de lei. Într-o ultimã încercare, judecãtorul a dispus un al cincilea termen prin care o obligã pe preoteasã sã se prezinte la IML, pentru testul care sã lãmureascã preotul dacã este sau nu tatãl copilului. Data a fost fixatã pe 3 iunie 2019.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ