Ţinute inedite la gala Globurilor de Aur, marcată de distanţare fizică – Culori îndrăzneţe, „accesorii” originale şi petreceri în sufragerie

Ediţia de anul acesta a galei la care au fost decernate Globurile de Aur a avut loc într-un format inedit, din cauza pandemiei, însă vedetele – cele mai multe, prezente prin sistem videoconferinţă – s-au pregătit în majoritate ca pentru o ceremonie obişnuită. Covorul roşu de la Globurile de Aur a fost deseori spaţiu de exprimare a opiniilor socio-politice, cel mai recent în 2018, când cele mai multe dintre femeile care au participat la gală au purtat negru în semn de solidaritate cu mişcările Time’s Up şi #MeToo. Anul acesta, monologul gazdelor, Tina Fey şi Amy Poehler, a făcut referire la schimbările necesare în cadrul Asociaţiei Presei Străine de la Hollywod (HFPA), care acordă premiile, iar starurile, în mare parte, s-au exprimat prin vestimentaţie. Ceremonia a avut loc la Los Angeles şi New York. În multe momente, gala a părut una tipică – cu vedete pe covorul roşu şi prezentatori celebri la Baverly Hilton şi Rainbow Room.

Culorile au ieşit în evidenţă. Anya Taylor-Joy, starul miniseriei „Queen’s Gambit”, premiată pentru rolul său, a intrat în direct purtând o rochie verde Dior Haute Couture şi pantofi asortaţi de la aceeaşi casă de modă. „Nu e un mod rău să petreci o duminică seară în casă”, a scris actorul canadian Dan Levy, nominalizat pentru rolul secundar din „Schitt’s Creek”, serial al cărui co-creator este şi care a fost premiat la categoria comedie. El a purtat un costum galben Valentino, bijuterii Cartier şi pantofi aurii.

Citeste mai mult: adev.ro/qpaqe2
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ