spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Top 3 vedete din România care nu au luat BAC-ul. Printre ele se numără un celebru prezentator de la noi!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Iată ce vedete din România nu au luat BAC-ul și ce au avut de spus. Potrivit informaților din presă, printre aceștia se numără și Dan Capatos, de la Xtra Night Show.

Dan Capatos

Printre vedetele noastre românești care au picat la examenul de Bacalaureat se numără celebrul prezentator de la Xtra Night Show – Dan Capatos. El a recunoscut că a obținut nota 3 la limba și literatura română în prima sesiune și a povestit cum s-a întâmplat. Ce gafă a făcut prezentatorul în fața comisiei?

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: «Gata, n-am nici o problemă!». M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: «Nu știu». S-a mirat aia: «Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!». Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: «Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!»”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/top-3-vedete-din-romania-care-nu-au-luat-bac-ul-2251408.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.